Zayn p.o.v(5 dagen later)

Melanie had net de zwangerschaptest gedaan, het was negatief. De man en ik waren nu aan het praten op de gang. Melanie was met een andere man in haar kamer. 'de deal is gewijzigd, Melanie gaat worden verkracht door met wie ze nu in de kamer is en jij ook' zei hij. Even later zat ik in iemand en de man bewoog me op en neer, hij zorgde dat ik seks had met een vrouw. Ik werd uit haar gehaald en de vrouw pijpte me. Ik zat daarna weer in de vrouw, de man ging in mijn kont. ik moest stoten anders zou hij het doen.

Ik zat nu op een stoel in Melanie's kamer, een man lag op haar, ze waren beide naakt. Ik was vastgebonden aan de stoel. Ik moest toekijken hoe zij werd verkracht. De man ging in haar, hij ging hard te keer, Melanie gilde van pijn. Ik wilde wat doen, maar ik kon het niet. De man ging uit Melanie, ik werd losgemaakt en de mannen liepen weg. Ik ging snel naar Melanie. 'Zayn ik ben gewoon een speeltje' zei ze. 'nee dat ben je niet' zei ik. 'bewijs het maar' zei ze. We hadden ons beide aangekleed en waren nu uiteten.

We liepen naar Melanie's kamer, we liepen naar binnen. Ik begon Melanie te zoenen, ik deed de rits van haar jurk naar beneden en ze deed de jurk uit. Ik deed mijn broek uit en mijn shirt. Ik scheurde haar string kapot en deed haar bh uit. De deur vloog open en ik moest wat doen van Frank. 'ik ben zo terug' zei ik, ik liep de kamer in van het meisje dat ik al had moeten ontmaagden. Ze lag op de grond, ze werd vastgehouden door een paar jongens. 'oke Zayn jij kiest ga jij of mag ik?'  vroeg Frank. 'laat hem de finale doen' zei een jongen. eerst ging Frank seks hebben, daarna de andere 3 jongens en toen mocht ik. De jongens hadden het enige wat ze in het begin uitgedaan, haar bh. Ik ging in haar en stoten een paar keer, het meisje gilde van pijn. 'oke wie mag er in je spuiten?' vroeg Frank aan het meisje, ze zei dat ik het mocht doen. 'dacht het niet, Frank kan veel meer spuiten' zei ik. 'thanks man, zal ik op topsnelheid gaan?' vroeg hij aan mij. 'nehh bewaar dat voor later, spuit in haar' zei ik. Frank ging in haar, ik verliet de kamer.

Ik begon Melanie weer te zoenen, ik hoorde het meisje van net gillen. Melanie stopte met zoenen en zei dat ik het meisje moest gaan helpen. Ik liep naar de kamer toe, ik liep de kamer in. Frank was het meisje met de zweep aan het slaan. 'ze komt niet klaar' zei hij. 'laat mij haar klaarkomen' zei ik. Frank stopte met slaan en ik ging in het meisje, ze kwam al snel klaar, ze kreunde heel veel en heel hard. 'zo zo ik denk dat Zayn zijn slaaf heeft' zei Frank. 'wat' zei ik. 'iedereen krijgt een slaaf, als het meisje super hard kreunt' zei hij. 'ik wil haar niet ik wil Melanie' zei ik. 'oke je krijgt ze alle twee als je Melanie laat kreunen zoals dit meisje hier Flora' zei Frank. Ik ging terug naar Melanie, Ik ging in haar en begon hard te stoten. 'Zayn doe iets zachter, ik hoef niet hard te gaan kreunen en zoveel pijn te hebben' zei ze. Ik ging dieper in haar en begon goed te stoten. Melanie kreunde en gilde, van pijn en genot. Ik ging uit Melanie en Frank kwam binnen en zei dat Melanie nu mijn slaaf was. Melanie keek me bang aan.

==============

wilt Zayn dit echt?

ik stop voor vandaag

adopted one direction(met 13+)Lees dit verhaal GRATIS!