Dockan

1.7K 28 18

Lilla Olivia hatade mörker. Hon va nt rädd så som vi utan på ett helt annat sätt. Ända sedan hennes mamma hade köpt den där dockan... Men jag ska berätta allt ifrån början då kanske ni förstår.

Olivia jag har en present till dig gmn!
-Mamma du e hemma! Olivia älskar sin mamma ortoligt mkt. Efter att hennes pappa hade slagit dom i så många år så hade mamma o pappa äntligen skillt sig.
*Vad är de som du har köpt då mamma ?'
'Något som du har velat ha jätte länge. Den här lilla dockan*
'Tack så mycket sa olivia utan att mena de faktiskt. Olivia var redan 12 år och hon ville ha den när hon var ungefär 10 elr 11... Men hennes mamma hade nt kunnat köpa den pågrund av Olivias pappa.
'Jag älskar den! Jag lägger den under min säng just nu så att den inte förstörs okey mamma?'
*Gör de du gmn' 

Olivia springer upp till sitt rum på övervåningen. Dom bodde nt i ett så lyxigt hus som hennes vänner gjorde men hon tyckte om det här gamla huset. Det var lixom mysigt på ett viss. Olivia skyndade sig upp men när hon gick igenom rummet så kollade hon på dockan. Hon visste nt vad det var med den men den fick lixom röda ögon... 'Omg... Jag måste kolla ögonen O.o'

Senare på natten 'God natt gmn'
' God natt mamma älskar dej'
Mamma ler och vinkar hejdå vid dörren. Hon stänger dörren och mörkret faller in. Olivia blundar. Hon något som lixom river.
'Va f-n??' Hon sätter sig upp i sängen och kollar runt. Det låter som klor O.O Hon lägger sig ner igen men de var nog ett misstag för plötsligt börjar hon känna något som river i madrassen. Hon börjar kallsvettas och börjar känna något som river henne i ryggen. Hon fäller en tår men hon kan nt röra sig. Hon vet inte varför och hon får panik. Hon försöker skrika men de kommer inte fram ett litet ljud. Jo ett litet pip kommer de fram. Hon känner hur klorna borras längre o längre ner i benmärgen på henne. Hon känner sitt kött på ryggen slittas bort o hon blir yr.

Nästa morgon hittar hennes mamma henne där. Hon kan inte väcka sin dotter o hon blir oroligt. Hon vänder på flickan och ser hennes rygg. Elr iallafall köttet som finns kvar. Fluggorna äter ifrån hennes rygg. Mamman ringer till en ambulans men ingen fick reda på vad som hade hänt flickan bara att det var en hemsk död och att den var mycket smärtsam. Senare när polisen skulle reda ut om de var ett mord hittade dom dockan under sängen. Men den såg nt lika dan ut som innan den hade svart hår. Röda läppar och en liten liten kött bit som fastnat i håret.

SpökhistorierLäs denna berättelse GRATIS!