Malak is nu 21 en Niall is 22 en jazzy 4 jaar

Pov Malak. (3 jaar verder 2017)

Niall en ik en onze jazzy zijn buiten in onze tuin. het is vandaag heerlijk weer.

Ik heb me zonnebril op en ben aan het zonnen en Niall en jazzy zijn aan het zwemmen nou ja, Niall leert Jaz om te zwemmen. "Mam kom mee zwemmen" roept Jazzy naar me. Niall kijkt me aan en glimlacht. 'ik kom eraan' zeg ik en doe me zonnebril af en trek me jurkje uit en doe me haar in een staart.

'Hier kom ik' zeg ik en spring in het water. Ik raak de bodem aan en ga weer terug omhoog. ik zwem naar Niall en plant een kus op zijn mond. hij just me terug en duwt me weg. "sorry babe maar ik ga naar binnen ben moe" ik knik en zwem naar Jaz toe. 'waar is pap'? vraagt ze 'hij is naar binnen,hij is een beetje moe' zeg ik en kus haar.

Jaz en Ik blijven nog even spelen en dan gaan we weer naar binnen omdat we honger Kregen. ' Kom Jaz ' zeg ik en pak haar handje vast en lopen naar binnen. Niall zit op de bank en eet chips en kijkt voetbal. 'Daddy' zegt Jazzy en rent naar hem toe en springt op zijn borst. 'hey darling lekker nog gespeeld met Mama'? vraagt hij. 'ja' zegt ze en knikt hevig. 'kom Jaz ik ga je even omkleden' zeg ik. ze kijkt Niall aan en hij knikt dan rent ze naar me toe pakt me handje en loopt richting de trap. ik til haar op en we lopen naar boven. ik doe de deur van haar kamer open en loop naar haar inloopkast. Jazzy gaat ondertussen op haar bed springen in haar bikini. ik pak een handdoek en loop naar jazzy toe.

ze stopt meteen en gaat zitten op haar bed. ik droog haar haten af en Kleed haar uit. ik geef haar droge kleren en ze trekt ze aan. 'Mag ik naar papa'? vraagt ze,ik knik en ze rent naar beneden.

Ik loop naar me eigen kamer en trek zelf wat droge kleren aan. daarna droog ik me haar en kam het. ik kijk naar de groepsfoto die op me tafel ligt. ik glimlach wat mis ik de meiden toch. ik heb Hun lang niet meer gesproken.

Ik ga maar weer naar beneden om te koken. 'WE HEBBEN HONGER' schreeuwen Niall en Jaz.

'JAJA' roep ik terug van uit de keuken.

Ik pak een pan en vul het met water en laat het even koken en doe er wat spaghetti in. nog wat saus en gehaktballen en klaar is kees.

Ik pak het en zet het op tafel en bedek de tafel. 'ETEN' schreeuw ik.

Niall en Jazzy rennen meteen naar de tafel en gaan zitten. Ik schep wat spaghetti op hun bord en we beginnen met eten. Rond Niall's mond zit helemaal rood. ik grinik pak een doekje en wil het weg vegen, maar hij duwt me hand weg en veegt het zelf. ik trek me hand terug ik voel de tranen achter in me oog prikkelen. ' ik ben klaar met eten' zeg ik en pak me bord en leg het op de aanrecht en loop naar boven.

~~~~~~~~~~~~~|||||||~||~~~~~~~

xxxxx wat vinden jullie ervan? wat is er met Niall aan de hand?

ⓓⓞ ⓨⓞⓤ ⓚⓝⓞⓦ ⓜⓔ? ➋♛Lees dit verhaal GRATIS!