Den blinda flickan

1.4K 34 16

Det var en gång en blind flicka vid ungefär 12 år. En dag skulle hennes föräldrar åka på fest och sova borta. Dom sa att hon gärna fick bjuda hem en kompis att sova över så att det inte skulle bli långtråkigt eller läskigt där hemma.

Flickan bjöd hem sin bästa vän Nora. Dom lyssnade på musik och åt massa godis. Klockan 11 på natten gick dom och lade sig. När den blinda flickan nästan sov hörde hon att Nora sa att hon skulle gå på toa. Flickan sov nästan och mumlade bara lite. Efter 10 minuter vaknade flickan och märkte att Nora fortfarande inte hade kommit tillbaka, men hon tänkte bara att hon säkert bara var lite dålig i magen efter allt godis. Och så somnade hon om igen.

Nästa morgon vaknade flickan och märkte att Nora fortfarande var borta, men hon tänkte att hon kanske bara hade gått hem tidigt. Flickan gick ner till köket och började ta fram frukost. Och tog fram ost-kupan, smör och lite bröd. Hon bredde mackan och skulle hyvla osten, hon tyckte att osten kändes ovanligt trög men brydde sig inte så mycket. När hon tog ett bett av mackan kände hon att osten smakade rått kött och blod. Flickan svimmade.

Senare samma dag kom hennes föräldrar hem och såg Flickan ligga avsvimmad på marken, och på bordet Noras huvud i ost-kupan!.

SpökhistorierLäs denna berättelse GRATIS!