Hoofdstuk 3.

293 11 0

P.O.V Lotus.

Ik ben blij dat ik mijn verhaal heb verteld aan Harry hij luisterde zo goed, en was meelevend, we waren naar de bakker gegaan en had nieuwe broodjes aan mij gegeven zooó lief! We hebben echt een klik we hebben nummers uitgedeeld, na zijn werk zou die mij bellen of whatsappen. Toen ik thuis was, was mama er niet ze moest werken... Naja, ik heb de broodjes zelf maar opgegeten. Ineens schik ik wakker door het geluid van mijn telefoon blijkbaar in slaap gevallen dus, er belt een onbekend nummer..

Lotus: Met Lotus?

Harry: Hee Lotus! met harry!

Lotus: Oh heee Harry hoe was je werk?

Harry: Mijn werk was leuk hoor, alles goed?

Lotus: Kan niet beter!

Harry: Zin om morgen aftespreken in het parkje, Ik weet een mooi plekje!

Lotus: Natuurlijk, is goed word vast gezellig!

Harry: Zeker weten, morgen 13;00 in het parkje dus?

Lotus: Jaa komt goed.

Harry: Okee zie dan Lotus, doeg!

Lotus: Doei Harry!

EINDE GESPREK.

Morgen dus met Harry naar het park, gezellig! Ik mag hem echt heel erg, het klinkt misschien dom maar ik heb er echt een goed gevoel bij ook al ken ik hem nog maar net.

P.O.V Harry

Na het werk was ik gelijk naar huis gegaan om Lotus te bellen, het gesprek liep goed we gaan morgen naar mijn geheime plekje in het park, niemand kent hem ik kom daar altijd als ik het even moeilijk heb, Ja ik huil ook wel eens! ik mag dan wel populair op school zijn maar sommige woorden komen zelfs bij mij hard aan... Ik vind Lotus echt een toffe meid! ik heb me nog nooit zo goed gevoelt bij een meisje, ik ga dit rustig aan doen ik wil haar echt niet kwijt.

'HARRY ETEN' Schreeuwt mama vanaf onder aan de trap, ik moet lachen en schreeuw terug, 'Is goed keukenprinses!' Halve wegen de trap snuif ik de geur op van zelf gemaakte pizza, krijg er spontaan honger van. Wanneer ik beneden ben schuif ik bij mama en Gemma aan tafel, Gemma is mijn zus ik hou echt heel veel van haar!

De pizza was echt heerlijk! nadat ik alles heb afgeruimd heb ik nog even tv gekeken en ben daarna naar bed gegaan ik wou dat het zo snel mogelijk morgen was! ik sms Lotus nog even.

Harry: Slaaplekker Lotus, heb zin in morgen! x Harry.

Ik klik op tevreden op verzenden, na een paar minuutjes naar mijn plafond gestaart te hebben gaat mijn mobiel af, een sms van Lotus, mij mond hoeken krullen vanzelf omhoog bij het zien van het sms-je.

Lotus: Ik heb er ook erg veel zin in, ben benieuwd naar je plekje! slaaplekker Harry! liefs Lotus x

Met een glimlach val ik in slaap.

P.O.V Lotus.

Ik hoor mijn wekker gaan en mep hem uit, 'Rot ding' mompel ik en rol om. Daarna rol ik weer terug en denk even na waarom ik mijn wekker gezet had... 'IK ZOU AFSPREKEN MET HARRY' Ik jump mijn bed uit en ren naar de kleding kast, in alle enthousiasme struikel ik over mij school tas, ik lig helemaal dubbel van het lachen door mezelf, ik sta op en trek de kast open, ik pak schoon lingerie, een zwarte skinny en een fel blauw blousje, kleurt mooi bij mijn ogen, ik loop naar de badkamer en doe de douche aan.

~~

Na het douchen doe ik mijn kleren aan en laat mijn haar opdrogen, dan zijn mijn krullen het mooist. Ik doe een beetje mascara op en knik tevreden, ik pak mijn mobiel en kijk hoelaat het is 11;58 valt nog mee, genoeg tijd om te eten.

Secret box ~ Ft Harry Styles (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!