Hoofdstuk 2

318 14 1

P.O.V Lotus ( Zaterdag rond 12 uur)

Ik bedank Anna en loop dan de winkel uit, YES ik ben aangenomen, gelukkig maar want dan kan ik zoveel mogelijk dingen zelf betalen mama is alleen en moet dus zelf alles doen en werken. Ik loop nog even naar de bakker om lekkere broodjes voor mama te halen dat heeft ze wel verdient. *Tingting klinkt er door de bakker wanneer ik de deur opendoe, Ik glimlach lief naar de vrouw achter de broodjes vitrine, 'Kan ik je misschien helpen?' vraagt ze lief, Ik knik en kies wat broodjes uit en reken het af, de vrouw stopt de broodjes in een papieren zakje en ik loop de winkel weer uit richting mijn huis. Tijdens het lopen ben ik zo in gedachten dat ik tegen iemand oploop en we beiden op de grond neervallen en mijn broodjes verspreid over de grond liggen, 'Fuck.' zeg ik zachtjes. Ik kijk tegen wie ik ben opgelopen en mijn hart begint als een gek te kloppen, Daar zit de knapste jongen die ik ooit gezien heb op de grond helemaal stuk te gaan, Zijn bruine krullen en zijn mooie groene ogen wauw.. Ik heb nu pas door dat ik aan het staren ben , 'Kun je het zien?' zegt hij lachend, Ik begin te blozen 'Ja uhm.. ik bedoel nee, sorry dat ik tegen je opliep.' Mompel ik in een keer achter elkaar door, Nu pas heb ik door dat hij al een tijdje staat met zijn hand uitgestoken naar mij, ik pak zijn hand en sta op, hij glimacht lief naar me 'Dankje.' zeg ik. Hij pakt mijn broodjes op en stopt ze in het zakje.. 'Uhm sorry van je broodjes.' Mompelt hij, ' Geeft niks het was mijn schuld.' Hij kijkt op het zakje en kijkt mij dan aan, 'HEE! Daar werk ik.. ik was onderweg naar mijn werk, als je wilt kunnen we samen terug lopen en nieuwe voor je halen? Je hoeft niet opnieuw te betalen hoor!' Ik moet lachen om de manier waarop hij dat zegt, 'Is goed!' Ik steek mijn hand uit en hij legt de zijn hand in die van mij, 'Ik ben trouwens Lotus!' Ik zie hem glimlachen. 'Wauw... Mooie naam Lotus! Ik ben Harry.'

P.O.V Harry

Wauw zo'n mooi meisje heb ik nog nooit gezien... Ze is echt mooi. Samen lopen we naar de bakker om nieuwe broodjes voor haar te halen we hebben het heel leuk samen! 'Hoe oud ben jij?' Vraagt Lotus lief aan me, ik glimlach '16 en jij?' 'ik ben 15' Wat schattig. Ik hoop echt dat ze me helemaal van niemand kent, mensen vinden me namelijk een ''Meidenverslinder'' Ik hou ook wel erg van meisjes maar ik verslind ze heus niet... Ik heb nog maar een keer echt gezoend! Waar komt ze eigenlijk vandaan ik ken haar niet? ' Lotus, waar kom je eigenlijk vandaan ik heb je hier nog nooit gezien?' Haar gezicht betrekt een beetje en ze krijgt tranen, FUCK wat heb ik gezegd 'Hmf sorry..' zeg ik maar ze kijkt op 'Het ligt niet aan jouw harry.' Ik kijk haar meelevend aan 'wat is er dan als ik vragen mag?' Ze begint te huilen en ik knuffel haar, ze knuffelt gelukkig wel terug. Nadat ze uitgehuild is op mijn schouder begint ze te vertellen, 'Ik ben mijn vader verloren, hij is omgekomen tijdens een auto ongeluk, mama en ik hielden zoveel van hem, Mama was er kapot van ze raakte haar baan kwijt we moesten hier heen verhuizen, ze heeft nu wel een baan, ik ben hier sinds een week ik heb echt geen zin in school wat als kinderen me haten?' wow dit meisje is 15 en heeft al zoveel meegemaakt, ze is zo gevoelig, lief, knap, schattig ga zo maar door waarom zou iemand haar haten! 'Wow Lotus het spijt me ik vind het echt erg voor je, niemand zou je haten echt niet, op school zal ik altijd bij je zijn oke?' Ze begint te glimlachen en knuffelt me, ik leg mijn handen op haar heupen en zij haar armen om mijn nek, zo knuffelen we een tijdje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe vinden jullie het? de volgende twee hoofdstukken zijn langer en het word erg leuk! Comment wat je er van vind en ideeën zijn welkom!

liefss

Secret box ~ Ft Harry Styles (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!