Hoofdstuk 1.

367 16 0

Heey lieve mensen, hier de beschrijving van de belangrijkstepersonen in dit stuk! en een begin (:

Dit stukje is niet heel lang vergeleken wat er gaat komen.

Tips, ideeën en reacties zijn altijd welkom! Graag niet kopiëren!

Hoop dat Jullie het leuk gaan vinden!

♥♡♥♡ Nikki.

----------------------------------------

Lotus:

- 15 Jaar.

- Woont in Holmes Chapel

.- Lang bruin krullend haar.

- Fel blauwe ogen.

- Speelt piano en gitaar.

- Kan snowboarden.

- Kan goed zingen.

-Beste vriendin is; Milou.

Milou:

- 15 jaar.

- Woont in Holmes Chapel.

- Stijl blond haar.

- Bruine ogen.

- Speelt geen instrument.

- Kan snowboarden.

- Beste vriendin is Lotus.

Harry:

- 16 jaar.

- Woont in Holmes Chapel.

- Bruine krullen.

- Groene ogen.

- Speelt een beetje gitaar.

- Houd van meisjes.

----------------------------------------

P.O.V Lotus ( Zaterdag 10 uur)

'Mamm!' Brul ik door het huis terwijl ik naar boven loop, in de badkamer check ik even of ik er fatsoenlijk genoeg uitzie voor een sollicitatie gesprek waar ik dus totaal geen zin in heb maarja... zal wel moeten mama kan niet alles voor me betalen... 'Mam?!' schreeuw ik nog een keer maar dan in de gang, 'Sorry Lotus ik zat op de wc, wat is er?' is ze nou zo dom? het moest van haar... 'Ik ga nu naar een sollicitatie gesprek weet je nogwel?' nee dat weet ze niet, 'Tuurlijk weet ik dat was het even vergeten.' Ondertussen heb ik mijn jas al aan gedaan, nu maar echt gaan anders kom ik te laat, 'Mam ik ga nu anders kom ik te laat geen goeie eerste indruk.' Wanneer ik de deur achter me dicht doe hoor ik mama nog roepen: 'Succes schat.' mompelend loop ik naar de supermarkt, het is ongeveer maar 10 minuten lopen dus fietsen heeft geen zin.

~10 Minuten later.

Daar is het al, naar wie moet ik eigenlijk vragen? ik vraag wel gewoon aan de service balie. Er staat een meisje van ongeveer 25 achter ze lijkt me wel aardig. 'Kan ik u helpen?' vraagt ze met zo'n fake lach die bijna iedereen in een supermarkt heeft, 'Uhm jaa, ik heb een sollicitatie gesprek maar ik weet niet naar wie ik moet vragen.' wauw eerste keer dat ik onzeker word. het meisje achter de balie begint te grinneken en steekt dan haar hand op, ik leg mij hand in die van haar en schut hem dan 'Lotus.' zeg ik met een glimlach, 'hey Lotus ik ben Anna je hebt een gesprek met mij.

~GESPREK.

P.O.V Harry (Zaterdag 10 uur)

*Bliepbliepbliep... ik zit te mompelen, het is echt veels te vroeg zometeen werken in de bakker, maar dat is wel leuk. Nadat ik mijn bed uitgerolt ben loop ik naar de klerenkast en pak een zwarte skinny met een grijze V hals. Wanneer ik in de badkamer ben doe ik de douche aan en stap eronder. Hmmm ik hou van douchen, tijdens het haren wassen begin ik isn't she lovely te zingen, ik hou echt van zingen mensen zeggen ook dat ik het kan en mee moet doen aan the x Factor maar daar ben ik nog niet zo zeker van. Nadat ik me aangekleed heb ga ik naar beneden om te eten mama zit al aan tafel met allemaal lekkere broodjes, Jus orange en al die dingen, ik ga aan tafel zitten ' Goeie morgen mama,' Zeg ik met een glimlach, ze kijkt op en glimlacht terug ' goeiemorgen lieverd, weetje het nieuwe seizoen van x factor gaat over een paar maand beginnen zou je geen auditie moeten doen?' Ik kijk haar verbaasd aan.. Ik weet echt niet of ik dit kan hoor.. 'Hmm' mompel ik net wanneer ik een hap van mijn broodje neem 'Ik weet het niet hoor mam..' Nadat ik klaar ben met eten ruim ik de tafel af en was alle spullen af, mama komt naast me staan en geeft me een knuffel, 'Je kan echt mooi zingen.' zegt ze lief waardoor ik glimlach. Wanneer ik klaar ben met de afwas zeg ik gedag tegen mama en doe ik mijn jas aan en loop de deur uit, lekker een paar  uurtjes in de bakker werken.

 

Secret box ~ Ft Harry Styles (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!