-Tijdsprong van 1 week- 

Louis' p.o.v

Vandaag is het zover! Eleanor mag het ziekenhuis uit. Deze week was de verschrikkelijkste week ooit! Het was zo ontzettend eenzaam zonder Eleanor.. Gelukkig mocht ik bij Harry en Tess slapen. Dat was dan iets minder eenzaam. Ik spring snel even onder de douche, en kleed me aan. Als ik beneden kom, zie ik Tess aan tafel zitten, en Harry zit op de bank met Darcy te spelen. "Goodmorning" zeg ik. Ik hoor wat goedenmorgen gemompel, maar dan een keiharde "Goodmorning!!!! Ome Louis!!!!" En ik zie Darcy op me af rennen. Ik ga door mijn hurken, en til haar op. Ik zwier haar in de ronte, en knuffel haar daarna. "Goedemorgen lief nichtje." zeg ik terug naar haar. Ze giecheld, en ik zet haar weer neer. 

"Zullen we dan maar gaan?" Hoor ik Tess zeggen. Ik knik en loop nog even naar de keuken om een boterham te maken. 

~

We komen in het ziekenhuis aan, samen met Harry, Tess en Darcy. Darcy vind het maar een beetje eng, en houd Harry's hand vast. Ze kijkt met grote ogen om haar heen. Uiteindelijk staan we voor de kamerdeur. Ik klop  voorzichtig, en ik hoor "Binnen" vanuit de kamer komen. Langzaam doen we de deur open. Daar zit Eleanor ze ziet er een stuk beter uit dan eergisteren. We mochten maar 1 uur om de 2 dagen komen, dus ik heb haar nu 2 dagen niet meer gezien. Ze zit met haar kleren aan op het bed met haar telefoon te spelen. Als ze ziet dat wij in de deur opening staan, worden haar ogen groot.  "Tante El !!!!!!!!!!!" Roept Darcy heel hard, en rent naar haar toe. Ze knuffelt haar been. "Hallo liefje" Zegt ze tegen haar terwijl ze haar hoofdje aait. Dan kijkt ze naar mij, en ik loop op haar af. Ik trek haar in een strakke knuffel, en geef een haar een lange kus op haar mond. "Ik heb je gemist" Fluister ik in haar oor. "Ik jou ook boobear" fluisterd ze terug (I know het is oud maar ik wilde het er gewoon inzetten:)) Ik glimlach. Daarna volgen de anderen en geven haar een knuffel. We pakken haar koffer in, en zetten haar in een rolstoel. Zo lopen we het ziekenhuis uit.  

Okeee weer lekker kort maar ik had beloofd nog een hoofdstuk er op te zetten vandaag. En als je dit zegmaar erbij plakt is het nog wel ongeveer een normaal hoofdstuk. Oke sorry voor dit rare gebrabbel.. Maarja..

XX me

Her name is DarcyLees dit verhaal GRATIS!