Jeff the Killer

616 41 0
                                    

Összefoglalva annyi hogy ez a jeff nevű gyerek új helyre költözik, mennének iskolába, amikor három srác el akarja venni a pénzüket, de amikor nem akarják odaadni,bicskát rántanak. Jeffnek elpattan a cérna, eltöri az egyik gyerek kezét, elveszi a bicskáját,két gyereket leszúr, a harmadikat úgy gyomron csapja,hogy majdnem elájul és Jeffék elmenekülnek(a bátyjával van). Másnap a rendőrök kopogtatnak, kiderül hogy mi történik de azt hiszik hogy Jeff támadt először.
A bátyja lemegy és azt mondja a rendőröknek hogy ő volt, Jeff helyett. A rendőrök elviszik a bátyját egy évre.

Másnapra megvannak hívva egy szülinapi bulira.
Amikor elmennek, ott találják a három srácot, akik revansot akarnak venni.
Bunyúznak, Jeffet behalyítják a konyhába. Egy teli üveg vodkát eltörnek a fején. Majd a három srác egyikére, a vezetőjükre rátámad Jeff, pont szíven üti, ami ettől leáll. Jeff fölszalad a fürdőszobába, másik két srác utána bicskával. Az egyiket leuti, a másik falhoz vágja, ezzel rájuk borul a hipó, a másik srácot is leüti Jeff. Az utóbbi srác előránt egy gyújtót és elkezd röhögni. Jeff megkérdezi hogy min röhög. Ő azt válaszolja„Ez!"
és Jeffhez vágja a gyújtót, ami ahogy hozzáér az alkoholos és a hipós testéhez, begyullad, Jeff elájul.

 Ő azt válaszolja„Ez!"és Jeffhez vágja a gyújtót, ami ahogy hozzáér az alkoholos és a hipós testéhez, begyullad, Jeff elájul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kórházban ébred.
Amikor leveszik a kötést, arca teljesen kifehéredett, az ajkai megégtek.
Amikor meglátja magát a tükörben hisztérikusan nevet. Kiderül, hogy a rendőröknek elmondták, hogy a bátyját kiengedték, mert rájöttek, hogy a három srác volt a bűnös.

Otthon az anyja arra ébredt este, hogy sírás halladszik a fürdőből. Bent állt Jeff,egy késsel a kezében, éppen mosolyt vág az arcára.
Megkérdezi az anyja, hogy „mit csinál". Azt mondja, hogy egy idő után már fáj a mosolygás, ezért ezzel a módszerrel örökké mosolyoghat!
A szemeiről hiányzik a szemhély,és körbe fekete (azért olyan ilyesztő a szeme).
Megkérdezi anyja hogy mi történt. Azt mondta, hogy nem nézhette örökké az arcát, mert pislognia kellett, ezért leégette a szemhéjait, így örökké tudja nézni a csodás arcát.
Az anyja kihátrál, befutott a szobájába, elkezdi mondani Jeff apjának hogy hozza a pisztolyt mert....
Itt megállt,mert meglátta az ajtóban, egy késsel.
Halkan azt mondta„anyu, te hazudtál nekem..."-
ezzel rátámadt a szüleire.
A bátyja fölriadt a zajra, de azt hitte képzelődik,ezért visszafeküdt. Amikor már majdnem elaludt, furcsa érzése volt, mintha figyelnék. Amikor felnézett, már ott volt Jeff, a száját befogva, késsel a kezében, készen hogy döfjön.
Csak annyit mondott „SSSHHHH!!! Menj aludni!"(Go to sleep!)

Csak annyit mondott „SSSHHHH!!! Menj aludni!"(Go to sleep!)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Good nightmares for everyoneWhere stories live. Discover now