Kap. 1 Mitt första hem

14 0 0
                                    

Innan jag kom till familjen Wiklund bodde jag med min mamma och två syskon i ett katthem i ...... okej jag har glömt vad det heter, men detta var faktiskt för ca 3 år sen! Det är hela 21 år i ett kattliv!

Men iallafall, min mamma var svart och vit med kort päls och gröna ögon, hon var en bondkatt, själv är jag en blandras mellan bondkatt och Norsk skogskatt. Min syster var svart och vit som min mamma fast med lång päls. Och min bror såg ut ungefär som jag förutom den ståtliga vita pälsen som jag har på tassarna, magen och en stor del av hakan.

Jag hade en riktigt snäll matte som var ca 45-50 år. Mitt favoritrum var toaletten där fanns det ljusgula tapeter, matskål, en vit toalett och en kattlåda.

När jag blev hämtad så kom Minna Wiklund (författaren), Annika Wiklund (författarens mamma) och Agnetha Wikström (författarens mormor).

Konstigt nog så gav min gamla ägare mig helt gratis, men jag är ju trots allt en bondkatt. De gav en chokladask till gamla matte och stoppade in mig i en kattbur.

Kattburen kändes inte så trygg och bilen skumpade ganska mycket på den buckliga vägen.

Men de här människorna gillade jag.

Hälsning från Sigge: Klia mig gärna bakom örat!😏😸👌🏻

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jun 20, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Mitt kattlivDonde viven las historias. Descúbrelo ahora