Kiegészítés

2.5K 250 40
                                    

Sziasztok! :)

Mint említettem, úgy éreztem, megfelelően le kell zárnom az epilógust, erre pedig egyfajta kiegészítést, egy meglepetés részt tartok a legmegfelelőbbnek. Aki elképzelte a saját befejezését, az semmiképp se olvassa el, mert teljesen az én szájízem szerint alakultak a dolgok Sally és a srácok életében, és senki fantáziájának sem szeretnék csalódást okozni :) Akit azonban érdekel, itt olvashatja. 

Mivel írói utószó meg hasonlók már nem szükségesek, itt írom le, mennyire hálás vagyok nektek. Álmomban sem hittem, hogy ennyien lesztek hűséges olvasók, és hogy Sally-ék ilyen hamar belopják magukat mások szívébe. Köszönöm, hogy nyitva tartották számukra az ajtót! :) 

*Reklám helye* Úgy tervezem, aktiválom a többi történetemet is, úgyhogy akit érdekel, nyugodtan lessen be hozzám :) Ha a nyáron túl sok extra energiám lesz, talán egy újabb fanfiction is belefér, ha lenne rá érdeklődés :)

Legyen csodaszép nyaratok, barnuljatok le, járjatok sokat strandra, pihenjétek ki ezt a tanévet, had jöhessen a következő! :) 

Puszi! :) 


Részletek a 5 Seconds of Summer „Vapor" című könyvéből

Michael Clifford

Életkor: 27
Lakhely: Los Angeles, USA
Foglalkozás: a helyi 5 Másodperc hangszerbolt vezetője, a Clifford-color hajfestékgyár ügyvezetője és arca
Családi állapot: a kaliforniai Samantha Jenkins-sel alkot egy párt, csaknem egy éve
Vélemények:
Emily Kerrington: A színeshajú a kedvencem az összes srác közül, eskü. Ő a legártatlanabb, és a legvadabb egyben. Azt hiszem, már az első percben teljesen megértettük egymást, és nem csak a hasonló hajviseletünk miatt. Szimpatikus volt, ahogy szenvedéllyel él a bandában, és nem csak a zene kedvéért állja az összes rajongó ostromlását, a fotózásokat, a koncerteket, hanem a barátai miatt is. Mindig a többiek érdekeit tartotta szem előtt, és ezért nem tudom eléggé tisztelni és becsülni őt. Örülök, hogy a hangszerbolt miatt továbbra is szoros munkakapcsolatban vagyunk, mert őrülten hiányzik a vele való közös projektek és dalok készítése.

Calum Hood
Életkor: 26
Lakhely: London, Egyesült Királyság
Foglalkozás: a Guitar Hero nevű zeneiskola alapítója, igazgatója és első számú oktatója
Családi állapot: egyedülálló
Vélemények:
Luke Hemmings: Egyszerre utálom őt, és irigykedem rá. Utálom, amiért szétrobbantotta a bandát azzal, hogy Európába ment, ugyanakkor irigylem, amiért volt mersze megtenni. Egyértelmű volt, hogy nem folytathatjuk életünk végéig ezt az életformát, és rettegtem attól a pillanattól, amikor ezzel mindannyian szembesülünk. Örülök, hogy könnyebbé tette azzal, hogy az arcunkba vágta mindezt, és elhúzott innen. A FaceTime-ok alkalmával sosem mondom neki, és valószínűleg akkor sem fogom, ha szemtől-szembe találkozunk, de azért rohadtul hiányzik nekem. Nem csak a bandatársam, de a szobatársam, és a legjobb barátom is volt. Ha Európa nem lenne olyan messze tőlünk, naponta ugornék át hozzá, hogy a dögös tanítványairól faggassam.

Ashton Irwin
Életkor: 28
Lakhely: Sydney, Ausztrália
Foglalkozás: a Mindent a zenéért alapítvány elnöke, valamint a Five Stars Médiaprodukció társtulajdonosa
Családi állapot: bejegyzett élettársi kapcsolatban Rosie Edwards-sal, akit legjobb barátján, Sally Morison-on keresztül ismert meg 2 éve
Vélemények:
Calum Hood: Azon utolsó emberek közé tartozik, akiket soha, semmiképp sem bántanék szándékosan, mégis a szakadék szélére sodródott a barátságunk, amikor bejelentettem, hogy kilépek a bandából, és Londonba költözöm. Még meg is ütött. Nehezen viselte a zenekar felbomlását, amiért persze engem hibáztatott. Egy hazalátogatásom alkalmával sikerült tisztáznunk a dolgokat, és végre megértette, hogy az ő érdekét is szolgálta, amit tettem. Azt hiszem, kicsit mindig is neheztelni fog rám emiatt, de örülök, hogy újra a régi a kapcsolatunk. Nála nagyobb szívű, elkötelezettebb és őszintébb ember egész egyszerűen nem létezik.

Luke Hemmings
Életkor: 26
Lakhely: Sydney, Ausztrália
Foglalkozás: dalszövegíró, társtulajdonos a Five Stars Médiaprodukcióban
Családi állapot: másfél éve Sally Morison férje
Vélemények:
Ashton Irwin: Volt olyan, hogy egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani, és olyan is, amikor legszívesebben halálra dicsértem volna, de összességében mégis az egyik legjobb srác, akit ismerek. Irtó tehetséges dalszövegíró, és remekül tudunk együtt dolgozni a vállalkozásunkban is. Tipikusan az a fickó, akit a gyereke keresztapjának szán az ember. Örülök, hogy Sydney-ben maradtak Sally-vel. Ha ők is elmentek volna, nagyon magányos lennék. Hálás vagyok mindkettejüknek, hisz nélkülük sehol sem lennék.

Sally Morison
Életkor: 26

Lakhely: Sydney, Ausztrália
Foglalkozás: újságíró, valamint a Five Stars Médiaprodukció ügyvezető igazgatója
Családi állapot: másfél éve Luke Hemmings felesége
Vélemények:
Michael Clifford: Sally sosem csak a menedzserünk volt, és itt nem arra célzok, ami közte és Luke közt már a gimiben kialakult. Sokkal inkább arra az odaadásra, amivel az első találkozásunk óta körülvesz minket. Mind barátként, mind menedzserként kifogástalan munkát végez, és számomra ő mindig is Sally marad, a nővérem, sőt, gyakran az anyám is. Nagyon fáj a hiánya, de tudom, hogy a bandának így kellett véget érnie. A csúcson, ott, ahonnan mindenki tudta tovább folytatni. Kétlem, hogy ez létrejöhetett volna, ha anno, évekkel a zenekar felbomlása előtt Sally nem engedett volna el minket végleg.

Sóhatjva becsuktam a könyvet, és az üveg dohányzóasztalra tettem. Luke kortyolt egyet a kólájából, és érdeklődve pillantott rám.
- Na? Mit szólsz? Küldhetem a nyomdába? – elhúztam a számat.
- Erősen kétlem, hogy egy könyvbe szokás olyasmit írni, hogy „Ha Európa nem lenne olyan messze tőlünk, naponta ugornék át hozzá, hogy a dögös tanítványairól faggassam.", de ti sosem a szabálykövetésetekről voltatok híresek. – mosolyodtam el. Luke nevetve lapozott az ominózus oldalra a könyvben.
- Sejtettem, hogy ezt a mondatot fogod kiragadni.
- Őszintén, Luke, gondolod, hogy szükség van erre? – mutattam a könyvre tanácstalanul. – Egy év telt el a zenekar feloszlása óta, nem hiszem, hogy bele kéne tolni a rajongók arcába mindezt. – Luke a fejét rázva rakta félre a könyvet.
- Tartozunk nekik ennyivel. Sosem értették meg, Calum miért lépett le olyan hirtelen, és hogy mi történt pontosan köztünk a srácokkal. Egy év kellett ahhoz, hogy készek legyünk ezt feltárni. – magyarázta. Igen, ezzel egyet kellett értenem, de továbbra is volt valami, ami piszkálta a csőrömet.
- És nekem miért kell szerepelnem benne? – grimaszoltam. Luke magához húzott, és nyomott egy puszit a homlokomra.
- A feleségem vagy. Akik szurkoltak nekünk, azoknak joguk van tudni, hogy minden rendbe jött köztünk. – beleegyezően fúrtam bele a fejem Luke vállába, és mélyen beszívtam az illatát.
- Oké, igazad van. De ha már ennyire brutálisan őszinte akarsz lenni, ki kéne bővíteni még egy sorral. – húzódtam el tőle mosolyogva. Luke értetlenül rázta a fejét.
- Milyen sorral?
- Hát, mégsem jelentheted be a nekünk szurkolóknak a Facebook-on, hogy gyermekünk fog születni, nem? – vontam vállat, immár széles vigyorral. Luke a homlokát ráncolta.
- De hát nem is... - oldalra döntöttem a fejemet, remélve, hogy leesik neki. Amikor hallatott egy erőteljes „aa"-t, egyértelművé vált, hogy tudja, miről beszélek. – Ez most komoly? – kérdezte izgatottan. A boldogságtól csaknem kicsattanva bólintottam, mire Luke azonnal gyengéden magához húzott, és szorosan átölelt. – Szeretlek. Nagyon szeretlek. – suttogta a hajamba. Belekapaszkodtam a gitározástól megizmosodott karjába, és még erősebben simultam hozzá.
- Én is nagyon szeretlek. – romantikus összeborulásunknak Gumicsónak vetett véget, aki felugrott a kanapéra, és rágni kezdte a pólóm alját. Ugyanebben a pillanatban megcsörrent Luke telefonja, Calum kereste, az íróasztalomon pedig pittyegni kezdett a laptopom, amin keresztül Emily indított videóhívást.
- Tudod – nevetett Luke, miközben én az asztalhoz mentem. – fel sem fog tűnni, hogy eggyel többen vagyunk itt. – célzott a folytonos forgalomra. Vigyorogva pattantam vissza hozzá, és nyomtam egy puszit az arcára, aztán fogadtam Emily videóhívását. 


VersenyhelyzetWhere stories live. Discover now