---

[ Warning! Mature Content. ]

6.24 a.m.

Sekali lagi , gadis yang sama dilihat sedang bercumbuan hangat bersama seorang lelaki di dalam biliknya. Tanpa sesekali pun meleraikan ciuman itu , gadis tersebut menolaknya sehingga terduduk di atas sofa.

Kaki gadis itu kini berada di sekeliling pinggang lelaki tersebut ㅡ sengaja menekan makhkotanya pada ereksi jejaka idamannya itu.

"Erghh.. Yoohee..."

Figura bertubuh tinggi itu melepaskan desahannya. Bibir Yoohee disambar sekali lagi. Kali ini , lelaki itu lebih berani untuk berlaga lidah dengannya. Seluar dalam Yoohee ditarik perlahan. Laju sahaja jarinya menerobos ke dalam mahkota Yoohee.

"Ahhh.. mmhh.."

Lelaki itu kemudiannya merangkul Yoohee lalu dibaringkan ke atas katil. Pakaiannya ditanggalkan satu-persatu , meninggalkan seluar dalam yang masih membaluti ereksinya. Badannya yang dilihat mempersonakan disentuh Yoohee.

Seluar dalam Yoohee direntap penuh bernafsu sehinggakan hanya itulah tempat di mana matanya tertumpu sekarang. Lendir Yoohee sudah membasahi alat sulitnya. Lelaki itu cuba memasukkan hujung asetnya ke dalam lubang sempit itu.

"Chan... make it slow."

Dengan itu teman lelaki Yoohee menolak perlahan seluruh asetnya ke dalam alat sulit Yoohee. Erangan nafsu mereka saling kedengaran biarpun Yoohee agak kesakitan pada awalnya.

Yunhyeong terduduk dari pembaringannya. Oh , matahari sudahpun tegak di atas kepala. Peluh di dahinya dikesat dengan belakang tapak tangan. Entah mengapa , panas pula dia rasakan di dalam bilik ini.

Yunhyeong menyelak selimutnya untuk ke tandas bagi menyegarkan badan yang sudah berlengas. Namun , perkataannya yang pertama pada hari itu hanyalah carutan yang tidak sudah.

"Macam mana aku boleh basah ni?!"

---

Walking Dead [ MalayFic18+ ]Read this story for FREE!