Bölüm 5

1.4K 85 8
                                    

Luhan eve şöyle bir göz attı.

Luhan : Eviniz güzelmiş.

Ben: Evet saol.

Odama doğru ciktim Luhan da beni takip etti. Beraber odama girdik.( Hemen fesatlasmayinnn :)) Yatağıma uzandim bu arada Luhan da odami geziyordu.Muzik Albumlerimin orda durdu ve biraz karistirdi oraları.

Luhan: Müzik zevkin güzel mis.dedi bana bakarak ve gulumsedi.

Ben: Evet onlar babamin hediyeleriydi.

Luhan: Hmm özür dilerim sana bunları hatirlattigim için.

Ben: Yoo hayir aslında babami hatırlamak güzel .Bir gün onu unutcam diye korkuyorum. Yani bana sürekli özür dilerim demene gerek yok. Hatta ben tesekkur ederim.dedim ona bakarak ve bu sefer gerçekten içten bir şekilde gulumsedim.

Ben: Benim yaninda kaldigin için saol.

Luhan: Sacmalama basina bir şey gelebilir. Evde yalniz kalman iyi olmazdi.

Ayy ne tatli beni düşünüyor . Gerçektende söyle bir bakinca aslında Luhan bayagi yakisikliydi ve bebek gibi bir surati vardi.

Ben: Bana şarki söyler misin. Uyumama yardimci oluyor. dedim tamam manasında basini salladi ve bana gulumsedi. Yataktan kalkip ona gitarimi verdim ve tekrar yatağa yattim. Yatağın yanindaki pufa oturdu . Bende yuzumu ona dondum.Bana bakarak gitari çalmaya ve bir andan da sarki söylemeye başladı. Sesi o kadar güzeldi ki bana ninni gibi gelmişti hemen uyumustum.

Luhanin ağzından

Uyurken o kadar güzel gözüküyordu ki. Uyuduğunu anlayınca yavaşca gitari yerine biraktim ve üstüne bir not yazdim.Jae'nin üstüne bir bataniye örttüm ve elimle yanağina dokundum. Neler oluyordu bana. Neden kendimi böyle hissediyordum. Hemen odasından ciktim ve kapinin önünde derin bir nefes aldim. Evden ciktim ve eve doğru gittim. Yatagima yattigimda uyuyamıyordum. Ne zaman gözlerini kapatsam Jae'nin o tatli gülümsemesi aklima geliyor ve beni uyutmuyordu. En sonunda mutfağa gittim ve bir uyku hapı alip yatagima yattim.

Hyun-Jae nin ağzından

Sabah kalktigimda üstümde bir bataniye vardı. Luhan örtmüştür diye düşündüm . Yatagimdan kalktim ve gözüm gitarima taklidi. Gitarin üstünde bir not vardi hemen notu alip okudum. Notta İYİ GECELER PRENSES yaziyordu. Ne kadar düşünceli birisi diye düşündüm. Okula gitmek için hazirlandim. Annemi öpüp okula gittim. Gittiğimde Luhan daha gelmemişti bende cantami şuraya koyup oturdum. Mi yanima geldi ve bana neden bu kadar neşeli olduğumu sordu.

Ben :Hiiicccc her zaman ki halim.dedim

Mi: Yalan bile soyleyemiyorsun.

Ben: Off gerçekten bir şey olmadi aaa bak Baek orda hadi yanina git.dedim sınıfın dişinda duran Baek i göstererek. Luhan da Baek'in yanından sinifa girdi ve beni görünce bana.

Luhan: Günaydın

Ben: Günaydın

Luhan: Bugün cikista sinemaya gidiyoruz dimi.

Ben: Evet ama okuldan sonra benim bir eve uğramak lazim.Oradan üstümü de değişir öyle gelirim sinemaya.

Luhan: Anlastik o zaman.

Okul bitti ve hemen eve gittim. Üstüme güzel bir şeyler giymeye karar verdim.Hava sicak olduğu için beyaz sortum ve mavi bluzumu giydim ve tabiki beyaz bir topuklu ayakkabı giydim.Boyum çok uzun değildi ( 1.65 falan boyu) yani uzundu ama benim daha uzun tanidiklarim vardi. Bu yüzden topuklu ayakkabiyla sortum çok tatil durdu. Saclarimda zaten masaliydi yüzümede hafif bir makyaj yapip evden ciktim.Arabaya bindim ve Luhan dan mesaj geldi.

Luhan: Nerdesin geldin mi.

Ben:Yoldayim birazdan orda olurum.

Luhan: Tamam o zaman ben biletleri aliyorum.

Ben: Tamam.

Yazdim ve arabayla hemen sinemanın oraya gittim.Burasi bayagi kalabalikti zar zor Luhan i buldum.İki gozunude fal tasi gibi acmis bana bakıyordu.

Ben: Ne üstümde bir şey mi var.

Luhan: Hiih ne haa yok sadece çok güzel gözüküyorsun diyicektim.

Ben: Tesekkur ederim hadi gidelim filme.

Luhan: Hii ha film doğru hadi gidelim.

Luhanin boyuna yaklasmistim topuklu giyince .Salona girdik ve film başladı . Filmin ilk yarisi bitti.

Luhan: Patlamis misir almaya gidiyorum ben gelirim birazdan.

Ben: Tamam. dedim ve ona gulumsedim.

Bir kaç dk sonra Luhan elinde patlamis misirlarla geri döndü.Patlamis misirlari elinden aldim ve koltuğun kollarına koydum. Telefonunun kamerasini acıp.

Ben: Hadi fotoğraf cekilelim.dedim Luhan yanina oturdu ve bana yaklasti.Telefonunun on kamerasini actim ve bir kaç tane fotoğraf çektim. Fotoğraflara bakarken.

Ben: Ayyy çok güzel cikmisiz.dedim ve fotografik Luhan a gösterdim.

Luhan: Evet çok güzel cikmisim yaa.

Ben: Aisshh hemen kendinine iltifat et zaten.

Luhan: Saka saka tabiki de sen güzel cikmissin.

Ben: Ha söyle.

Luhan eline bir patlamış misir aldi ve havaya atarak ağzıyla yakalamaya çalıştı. Tabi ilk denemesinde olmamıştı. Bende ona gülüyordum. Çok komik ve sevimli duruyordu.

Luhan : Bak bekle yapcam şimdi. dedi bende telefonumun kamerasini açtım ve onu videoya aldım. Bu sefer becermisti.Bende onu alkisladim.

Ben : Sonunda yapabildin.dedim gülerek.

Luhan : Yaa o kadar kolay bir şey değil kolaysa sen yap bakalım.

Ben : Tabikide kolay bak yapiyim.

dedim ve elimdeki patlamis misiri alip havaya attim ve hemen ağzımla yakaladım. Luhan buna bozularak.

Luhan : Tamam kolay bişeymis.dedi ama sonra ikimizde gülmeye başladık.

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin