Chapter 6

773 53 3
                                    

6. O Liam ζηλεύει !


Ξύπνησα νωρις το επόμενο πρωί , για να προλάβω πρώτη το ντους. Γυρνούσα πίσω στην κατασκήνωση στεγνωνοντας τα μαλλιά μου με μια πετσέτα . Δεν έδινα και πολυ προσοχή στο που πήγαινα ,έτσι τρακαρα με κάποιον και πέσαμε και οι δυο στο πάτωμα!
"sorry!" του είπα και κράτησαν το κεφάλι μου. Κοίταξα προς το άτομο που ηταν κι αυτός πεσμένος στο πάτωμα .
"Liam;"του φωναξα κι αυτός απλά συνεχισε να προχωρα!! Τον αγνοησα και πήγα πίσω στην κατασκήνωση . Μπήκα μέσα στη σκηνή και βρήκα το Zayn και την Perrie να κάθονται στο κρεβάτι μου καθώς η Perrie έπαιζε με τα σγουρα ξανθιά μαλλιά της!
"Έι Zayn ...μήπως ξέρεις τι τρέχει με τον Liam;"
"εμ..οχι!"μου απάντησε "αλλα μπορώ να του μιλήσω και να μάθω τι τρέχει..."μου χαμογέλασε.
"Ευχαριστω! Ανησυχώ λίγο!"του απάντησα . Η Perrie χαμογέλασε , ήξερε πως μου αρέσει λίγο , αλλα νομίζω πως τα συναισθήματα μου εξελίσσονταν σε κατι μεγαλύτερο...

Την πρώτη μέρα της δεύτερης εβδομάδας ολοι αρρωστησαν! Ολοι, εκπτώσεις απο τον Harry ,την Georgia και εμένα . Έτσι μετακομισαμε στην άλλη πλευρά της κατασκηνώσης για να μην κολλησουμε κι εμείς την επιδημία . Εκείνο το βράδυ την Georgia την είχε πιάσει η G-τιδα... Σας είχα πει ότι ειναι λίγο << τρελή>> ... Ε, όταν την πιάνουν οι τρελές της βρίσκεται σε μια κατάσταση πολυ περίεργη ! Σαν ένα κακομαθημενο , πολυ άτακτη 3χρονο... Αυτη την κατάσταση ονομασαμε G-τιδα!

Ηταν μεσάνυχτα, κάποιος με σκουντηξε και ξυπνησα!
"Ξυπνα Maria!! Ξυπνα! "φώναξε μια φωνη με ενθουσιασμό .
"Georgia?Τι θες ; Έγινε τίποτα;;" την ρωτησα μισοξυπνησμενη.
"Πάω μια βόλτα ..." τσιριξε και έτρεξε έξω!
"ΟΚ!"της απάντησα έχοντας καταλάβει ούτε τα μισά απ'αυτα που μου ειπε. Μερικά Δευτέρα αργότερα συνειδητοποίησα τι είχε πει!!
"Georgia π-..."ήμουν έτοιμη να πω περίμενε αλλα την είδα να απομακρύνεται κι τον Harry να την ακολουθεί... Τι στο καλο έκαναν! Αποφάσισα να τους ακολουθήσω ...
"Georgia θα μπεις σε μεγάλους μπελάδες ... Πηγενε τώρα πίσω στη σκηνή !!" της φώναξε ο Harry καθώς αυτή σκαρφαλωνε σ'ενα δέντρο ...
"Και αν δε θέλω;!"του απάντησε γελώντας , πριν αρχίσει να τραγουδά !
"Ησυχασε Georgia !" της ξαναπε.
"Κανε με εσυ να ησυχασω!"του απάντησε ναζιαρικα αυτή .
"Καλά !"της ειπε και την τράβηξε κάτω απο το δέντρο πριν τη ΦΙΛΗΣΕΙ!!! Εγω, τους παρακολουθουσα σοκαρισμενη... Να σας πω την αλήθεια δεν σοκαριστηκα και τοσο πολυ...θα συνέβαινε κάποια στιγμή ! Έτσι όπως το πήγαιναν δεν περίμενα να σταματούσαν ποτέ! Αλλα άνθρωποι ειναι, πρέπει να αναπνευσουν ! Τελικά σταμάτησαν...
"Ουπς...δεν πέτυχε ..."του ψυθιρεσε γελώντας , ενώ ακόμα κρατούσε ο ένας τον άλλον .
"Harry Styles! Georgia Rose!" φώναξε η miss Leeroy και αμέσως τραβηχτηκαν. Τους καταδίκασε για τα Καλά καθώς εγω γρήγορα και αθόρυβα πήγα πίσω στη σκηνή μας!

Την επόμενη μέρα ολοι ένιωθαν καλύτερα και καθωμασταν για πρωινο. Είχαμε γυρίσει πίσω στην κανονική κατασκήνωση . Ο Harry καθόταν στην αρχή του τραπεζιου και η Georgia στο τελος! Η ένταση μεταξύ τους ηταν ολοφάνερη!
"τι τρέχει με σας τους δυο;"ρώτησε ο Niall . Γελασα. Δεν έπρεπε όμως γιατι ο Harry και η Georgia δεν ήξερα ότι τους είχα δει! O Harry με αγριοκοιταξε!
"Maria! Georgia! Πρέπει να μιλήσουμε ..." ειπε ο Harry , μου άρπαξε το χέρι και με τράβηξε απ'το τραπέζι , η georgia μας ακολούθησε γρήγορα .
"Ένταξη ! Τι ξέρεις ; " με ρώτησε ο Harry και η Georgia σταυρωσε τα χέρια της.
"ξέρω ότι τη Georgia ,χτες , την έπιασε G-τιδα και εσύ την ακολουθησες και πριν το καταλάβω φιλιοσασταν!"
"Κοιτα" μου ψυθιρεσε η G "please μην πεις τίποτα σε κανένα !"
"Δε θα το έλεγα!"της απάντησα και σταυρωσα τα χέρια μου .
"Κοιτα την ένταση μεταξύ σας! Εσείς οι δυο το κάνετε φανερό !"τα αλλα τα φαντάζεστε ... Συμφωνήσαμε να το κρατήσουμε μυστικό και γυρίσαμε πίσω στο τραπέζι όπου ολοι μας κοιτούσαν με ύποπτο βλέμμα...



Λοιπον πως σας φαίνεται ??? Ότι θέλετε ρωτήστε με ..... Ξέρω ότι ειναι λίγο μικρό αλλα ΟΚ ...
Φυλάκια !!!!

Always & ForeverΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα