Hoofdstuk 30

249 8 2
                                    

Louis pov:
deze avond is het concert daarna vertrekken we naar Australië . Met Wendy is het beter ze heeft nog last van haar ribben maar voor de rest is ze okay we zitten nu in de hotel kamer van Liam en Ingrid ." Wat gaan we doen?." Vraagt Niall ." Geen idee." Zegt Harry en speelt met Emily die lacht ." Jongens we moeten naar het concert gebouw." Zegt Paul we knikken en pakken alles. We gaan in de bus zitten en rijden naar het concert gebouw er staan al fans Lol die zijn vroeg. We stappen uit en gaan naar binnen ." Okay jongens eerst oefenen dan klaarmaken en dan het concert." Zegt Paul we knikken en oefenen ." Okay Lirry (Liam en Harry) en dan nouis ( Louis en Naill)." Zegt lou we knikken ik en Niall kloten op onze gsm's tot dat de meiden binnen komen we zeggen Hey ." Waar is lirry?." Vraagt Ingrid ." Klaar maken." Zegt Liam ze knikken Jenny speelt een spel op haar gsm en kijkt soms gefrustreerd. Als Liam en Harry terug zijn gaan ik en Louis.

Lou pov: (Hehehe had je niet verwacht ea)
Louis en Niall komen binnen pratend ." ga zitten heren." Zeg ik ze gaan zitten ik begin eerst met Niall en dan Louis ." Okay jullie kleren hangen ginder aan dat rek." Zeg ik ze knikken en bedanken me ze doen hun kleren aan en gaan weg Lux ligt te slapen ik ruim alles op.

Niall pov:
Okay nog 5 minuten en dan het concert Lol zijn jullie er klaar voor? Haha wie niet. Okay we zullen jullie niet langer laten wachten zo slecht zijn we niet. We lopen het podium op en de fans gillen ." Goedenavond wie is er klaar voor?." Roept Louis door te micro iedereen gilt harder we lachen en beginnen met story of my life.

Er zijn overal lichtjes. Als het liedje voorbij is gaan we little things spelen.

(YasmineGeyskens ) . Als het concert gedaan is buigen we en lopen backstage waar we douchen en andere kleding aandoen. Als alles in de bus is vertrekken we onderweg naar Australië bye.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu