seni denizin ortasında 1 bardak suya hasret kalmış gibi seviyorum.

5.9K 328 44
                                    

Tatlı asi mafyacılarım bölüm biraz geç geldi kusura bakmayın ama zaten sizde neden geç kaldı biliyorsunuz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Iyi okumalar . Arkadaşları birde birşey sorucam. Ama sonra şimdi daha fazla ayrılık yaşanmasın dimi..

Poyraz

Söyledikleri, söylediği o kadar güzeldiki  sanki bana birşeyler hatırlatıyordu. Digerleride benim gibiydi kesik kesik sananlar aklıma geliyordu.

Silah teslimatınin yapılamadığı
Başımızdaki bela kızlar
Kaçırma
Karar verme
Yeniden kaçırma
Aglama
Sevinme
Hastane
Evlilik
Silah

Bunlar aklıma geliyordu. Evet hatırlıyorum, periyi nefesimi hatırlıyorum. O acı günleri hatırlıyorum. Ölüm ile burun buruna geldiğimiz günleri hatırlıyorum. Ben asi kızları ve yakışıklı mafyalar ı hatırlıyorum.  Baş belası ali ve sevgiyi hatırlıyorum. HERŞEYİ HATIRLIYORUM.

Kardeşlerime dönünce onlarında hatırladıkları gözlerinde belli.

"İyi misiniz? (Per)"

"Su ister misiniz? (Pel)"

"Yastıklarınızımı düzeltelim?(n)"

"Sıkıldınızmı? (Z)"

"Bi yerinizmi ağrıyor? (Sev)"  sevginin bu sorusuna kalbimizi göstererek

"Burası acıyor ama kimse sarmıyor.(hep birlikte)"

"Af buyur?(n ve pel)"

"Ne (per , sev, z )" bu kızlar cidden çok tatlı neyse kendini düzelt poyraz.

Rüzgar

Af buyur nedir ya? Medeniyetsiz effetim. Neyse ben şunu normale döndereyim.

"Aaa afetim, hiç kocaya af buyur denirmi?" Kuzey arkadan atılıp destek verdi sağolsun kardeşim.

"Ya rüzgar alış artık. Ben alıştım, mesela  nergisin bana etmediği küfür yok (k)" bu sefer berk atıldı .

"Susalım litfin . Burda kimse benim moda takintıcım kadar inatçı olamaz.(b)" kizlar hala sok bir şekilde bskıyorlar. Ay yiyeriz biz sizi . Neyse ,aliye döndük o ise

"Sevgi inatçı degil. O utangaç prenses  (a)" tabi ali bunu diyince hep bir ağızdan "oha "demiştik. Kızlar hala salak gibi bize bakıyorlar. Insan aaa bunlar hafızlarını geri kazandı " der. Ama yok sadece sok olmuş şekilde bize bakıyorlar. Aaa en önemli kişiyi unutuk. Poyraza baktım .

"O inatçı, salak ,asi, mal ama kalbi.....  öyle bir kalbi varki mutlulugum üzüntüm yasım yaşama duygum hepsi o kalbin içinde " dediğinde erkekli kizli hep bir agızdan "çüs" dedik.

Zeynep

Ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sadece onlara ufak bi şaka yapıyoruz. 

"Kalbim çok acıyor  (b)" ama ben sana kıyamam.  Kızlarla aynı anda erkeklere sarıldik. Erkeklerde bize sarıldı. Şuan çok mutluyuz.

2 gün sonra periden

"Pişt Alo gelin lan yemek hazır" şuan beni yapıyoruz? Kızlarla kahvaltı hazırlıyoruz. Ve erkekleri çağırıyoruz. O 2 gün içinde ne oldu kısaca özetliyeyim.

O gizli numaradan tam 15 mesaj aldık. Mesajlarda hep gerceklige as kaldı yazıyordu. Bu süre zavında hiç bir suç  işlememistik.  Ama kötülerin sonu bitermi yok. Bide şey oldu..... şey oldu

(yazar:la kızım söyle işte.  Okuyucularımı meraklandirma
Peri: gel kolaysa sen söyle
Yazar: peri seni keserim.
Peri:büyüksün abla. ) 

Biz poyraz ile olmuştuk.  Ben onun olmuştum ona ait olmuştum. Aslında ilk öptü sonra bana seni denizin ortasında 1 bardak suya hasret kalmış gibi seviyorum dedi sonra olan ise... Neyse ayrıntıya girmek  istemiyorum , çünkü utanıyorum. Neyse utandığım aramızda. 3 saatir erkekleri çağırıyoruz.

"LAN 1 DAKIKA İÇİNDE BURDA OLMAZSANIZ YEMEK FILAN YOK.(sev)" ya bu kızda bizim gibi oldu. Oda asi kız.

-Mal o çoktan asi kız değilmiydi?

Aa rabia hoşgelmedin. Niye geldin?

-sana gelmedim. Okuyculara birşey söylemeye geldim. Okuycular yazar eger sezon finali yaparsa şöyle olacak peri poyrazı t....

Rabia gerizekali sus lan yazar burda mal. Bak susmasan yazar seni iç ses görevinden alır. İç sesimi postalayip normal hayata geri döndüm .yemek için sofraya oturduk. Sonra herkes tabağını yemeye başladı.

-salak tabak nasıl yenir?

Rabia defol yoksa seni öldürürüm.  Rabiayı zorla susturdum.

Yemek çok güzel gidiyordu. Herşey mükemmeldi.  Hiç sorun çıkmadı desem yalan olur.

Yemek yiyerken. Ayı sesi duydum. Cidden yalan değil. Etrafa bakınca bu ev telefonun melodisiymis. Artık bunu hangi salak yaptıysa,,, telefonu elime alıp açtım.

"Alo!?"

"Peri abla kurtarın beni. Hastanede biri var, rasgele ateş ediyor, sadece manyak degil birde sapık.  İçerde kaç masumun canını yaktı. Sıra bana gelecek diye çok korkuyorum.(sel)" tam birşey diyeceken ardadan 4 el ateş sesi sonra selinin sesi kesildi. O üzüntü ile telefonu elimden düşürdüm. 

"Selin!?!?"

Tatlı asi mafyacılarım bu bölüm bu kadar inşallah begenirsiniz. Rahatsız olduğum için belki biraz hatam olmuştur.  Şimdiden özür dilerim . Tatlı asi mafyacılarım hikayeme sezon finali vermeyi düşünüyorum. Sizce 2 bölümden sonrami sezon finali vereyim yoksa birazdaha bölüm atipmi sezon finali vereyim. Yada sezon finali vermiyeyim?  Ne dersiniz.  Siz ne derseniz onu yapıcam. 

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin