Hoofdstuk 25

222 8 0
                                    

Emily's pov:
We zitten nog steeds in het ziekenhuis ik eet een broodjes gezond . " misschien moeten we is naar huis gaan." Zegt Liam en staat op iedereen knikt en staat op. Als we thuis zijn zetten we ons gerief in onze kamers ." Papa waar is Jenny?." Vraag ik Harry kijkt mij aan ." Het gaat niet zo goed tussen mij en haar." Zegt hij met tranen in zijn ogen ." Wat is er dan?." Vraag ik ." Laten we zeggen dat papa iets heeft gedaan dat niet had mogen gebeuren." Zegt hij ik knik en ga spelen met mijn poppen ." Laten we gaan slapen het is al laat." Zegt Louis ik knik en sta op. Liam help me met mijn pyjama ."slaapwel prinses." Zegt Harry die ineens mijn kamer binnen komt ." Slaapwel ik hou van je." Zeg ik ." Hou ook van jou liefje heel veel." Zegt Harry en kust mijn voorhoofd en streelt mijn wang. Als hij weg is val ik meteen inslaap.

Wendy pov:
Zwart, zwart , zwart en nog is zwart ik hoor soms wel dingen maar kan niks bewegen. (Sorry kort deel)

Liam pov:
Ik word wakker van geluiden beneden. Ik sta op en ga naar beneden waar ik Emily zie spelen met Grijsje ." Hey herrie maker." Zeg ik ze kijkt op ." Hey papa Liam." Zegt ze. Ik kijk naar de klok 7:30 djeez vroege vogel ." Hoelang zijt gij al wakker?." Vraag ik ." Een uurtje." Zegt ze en speelt verder ." Okay welke zot heeft mij wakker gemaakt om 7:30 op een ZATERDAG!!." Roept/zegt Niall die ineens beneden is ." Emily who else?." Zegt Louis die ineens ook beneden is ." Weet gelle hoe vroeg het is?." Zegt Harry die beneden kom Emily loopt naar hem toe en Harry pakt haar op ." Hey liefje goed geslapen?." Vraagt hij en kust haar wang ."ja ik heb goed geslapen en jij?." Vraagt ze Harry knikt en pakt ontbijt ." Wat nu als we de meiden uitnodigen?." Vraagt Niall die meteen een kussen naar zijn hoofd krijgt ." Nou zeg." Zegt hij met een pruil. Iedereen lacht ." Sorry nini." Zegt Harry en knuffelt Niall.

" Zegt Harry en knuffelt Niall

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We lachen en kijken tv. Het nieuws gaat ." Vriendin van Niall Horan aangereden ze ligt in het ziekenhuis de jongens zijn zelfs terug gevlogen voor Wendy meer informatie weten we nog niet." Liam zet de tv uit en zucht ." Fuck het nieuws." Zegt Niall ." NIALL NIET SCHELDEN!!." Roept Harry en bedekt Emily haar oren we lachen en kijken films de hele dag.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu