Princezna

185 34 53
                                    

Story:

Princezna Celestie si mě zavolala do jejich královských zahrad. Potřebuje prý pomoct s nějakým starým stromem, pro mě to není problém. Už sem blízko, vidím vysoké stromy Bobule obecné. Zamířím rychle dolu, a jen tak, tak že to vytočím. Omylem zabrzdím přímo před Celestií. Naštěstí mě svéma mohutnýma křídlama chytne. O proti ní mam křidélka jak větvičky mladé Kopynatky. "Ty víš proč si tu, jsi nejlepší odborník přes rostliny v okolí." " To nevím" Odpovím rozpačitě, ale poslouchám dál. "Tenhle strom pomalu umírá, ale je velmi vzácný, udržuje malé kouzelné stromečky při životě. Vlastně taková maminka, ale teď se s ním něco děje, když zemře, tak zemřou s ním  všechny mladé stromy." řekla vážně, a ukáže na hrozně velký nemocný a už skoro zchátralí strom. Prohlédnu si ho a potom už mi dojde co s ním je a jak ho zachráním, posmutním. "Tenhle strom je ovlivněn černou magií, potřebuji buď uřízlí roh jednorožce, nebo pegasí křídla, ovšem jen křídla pegasů, který se narodili v křišťálovém království." "A to jsem já" řeknu Celestii a ona na mě hodí pohled, nedělej to. Já to odmítnu, vyndám dýku z brašny a useknu si křídla, citím hroznou bolest. Celestie mě chce zachránit, ale já ukaži na strom, pomalu tam ležím a krvácím. Je mi smutno, nechci dceru opustit a i kdybych přežila, už se nikdy neproletím. Už už přestávám vnímat, zavřu oči, když v tom na mě strom promluví. "Zachránila jsi mě, a nemusela si." "Teď ti dám život já, ale ty se za to na oplátku staneš princeznou rostlin." "A ty budeš žít ?" Optám se. "Ano já budu žít" "Tak ano beru řeknu" Otevřu oči a kolem mě je obrovská záře, cítím bolest, ale zároveň je krásně. Do vzduchu se ozve Laxin Princezna Rostlin. Spadnu nohy, a všimnu si mám roh, mám křídla, já jsem alicorn. Poté Celestii vše řeknu a ona jen usměje a zašeptá. "Osud se naplnil." 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kytka na mojich vlasech mění barvu, podle ročního období, a doufám že se nezlobíte, ale mě se takhle moc líbila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kytka na mojich vlasech mění barvu, podle ročního období, a doufám že se nezlobíte, ale mě se takhle moc líbila. (Místo koruny, mám květinu ) Ou já zapomněla na znaménko, za to se taky omlouvám :( .

Za všechny chyby se omlouvám, doufám že jich tam moc nebude, a že to omluvíte. 

Moje obrázkyWhere stories live. Discover now