Hoofdstuk 23

229 10 4
                                    

Spencer pov;
." WENDY!! Roep ik en ren naar haar toe er ligt bloed overal. Ingrid belt een ambulance. Jenny voelt of dat ze nog een hartslag heeft ." Haar hartslag is heel laag." Zegt ze. Als de ambulances er zijn pakken ze Wendy ." Wie gaat er mee?." Vraagt een van de mannen ." Ik ga wel." Zeg ik en kijk de rest aan die knikken ." Ik rij wel achterna." Zegt Jenny.
                 In het ziekenhuis
Ze hebben Wendy meteen meegenomen naar de operatie kamer. We zitten te wachten in de wachtkamer ."iemand iets drinken of eten?." Vraagt Ingrid ." Thee, koffie, koffie." Zeggen ze, ze knik en ga het halen. Als ze terug komt geeft ze het drinken ."vrienden van Wendy." Zegt een dokter de staan op we gaan naar een apart kamertje ." Wendy is hard geraakt ze heeft twee ribben gebroken pols gekneusd het kan zijn dat ze een lichte hersenschudding heeft, en ze ligt in coma." Zegt de dokter we schrikken ." Voor hoelang?." Vraag ik ." Geen idee sorry meisjes." Zegt hij ." Mogen wij haar zien." Vraagt Jenny de dokter knikt. We volgen hem en gaan een kamer binnen waar Wendy ligt lijkbleek blauwe plakken schrammen. Iedereen gaat zitten en kijkt er naar. Ik pak mijn gsm en ga iets op insta posten.
@spencer:
Darling please just hold on ❤️

De reacties stromen binnen ik zucht en sta op en ga naar de gang en huil

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De reacties stromen binnen ik zucht en sta op en ga naar de gang en huil.

Niall pov:
Ik zit op insta en zie dat spencer iets gepost heeft ik kijk naar de foto ligt er nu iemand ik het ziekenhuis? ." Euh jongens hebben jullie die post van spencer gezien? Vraagt ik ." Ja heb ze proberen te bellen maar geen van ze pakt op." Zegt Louis ik zucht en begin te denken ." Als er iets gebeurt zou zijn bellen ze wel." Zegt Harry ." Ja luister naar Hazza." Zegt Liam Harry kijkt hem boos aan ." Ik haat die naam." Zegt hij en zucht. Ineens gaat Louis zijn gsm hij pakt hem en pakt op ." Hey babe." Zegt hij blij spencer dus ." Liefje praat Rustig." Zegt Louis en hij kijkt bezorgd. Emily komt op mijn schoot zitten ." EEN WAT?!." Roept Louis ineens hij ziet er geschokt uit ." Gij zijt toch okay?." Vraagt hij bezorgd ." En met haar?." ." Dat meent gij niet." Zegt hij geschokt ." Moet ik of gij het zeggen tegen hem?." Vraagt hij wat zeggen? Waar hebben die het eingenlijk over? ." Okay bye love you." Zegt hij en hangt op ." Euh Niall Wendy is aangereden en ligt in een coma...."

Sorry voor spelfouten love you bye x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu