<15>

18 2 4
                                    

P.O.V Raphael.
Ze zien er allemaal super leuk uit in die outfits en met dat haar. Nu staat het wel in de media :') "Guys it's time to wake up." Zeg ik. Ze knikken en ik maak een gebaar met mijn hand waardoor ze allemaal op de grond vallen.

P.O.V Jimin.
Ineens wordt Inge en Jin hun haar een andere kleur. Dat van Inge wordt ook weer lang en het wordt licht roze. Dat van Jin wordt rood. Dan flitst er iets en hebben ze random andere kleding aan. Hun ogen schieten open eerst kijken ze elkaar aan ze lijken een soort van te schrikken van wat ze zien en staan dan allebei op. Raphael staat ook weer op. "Dus het was geen droom." Zeggen Inge en Jin tegelijk. Inge begint helemaal rond te hyperen totdat ze Ronnie ziet. Ze staart naar de zee dan naar hem en dan naar Magnus en Ione. "JAMA JEZUS." Schreeuwt ze. Ze rent een heel eind weg en gaat languit in het zand liggen. "Wie gaat?" Vraag ik zuchtend. "Ik wil nog een keer proberen." Zegt Taehyung. (V) We knikken en hij loopt richting Inge.

P.O.V Taehyung.
Ik ga het nog een keer proberen zodat ik even serieus over iets kan praten. "Inge?" Vraag ik rustig. Ze opent haar ogen. "Ja?" "Ik wil even over iets serieus praten. Mag ik erbij komen liggen?" "Ja hoor." Zegt ze. Ik ga naast haar liggen. "Nou kijk jij hebt volgens mij al best veel ervaring met slechte magie en al dat spul." "Ja?" Zegt ze twijfelachtig. "Nou kijk umm hoe moet ik dit zeggen." "Zeg maar bij mij kan je alles kwijt." Haar stem klinkt ineens heel rustig en kalmerend. Dan hoor ik even een stem door mijn hoofd gaan. 'Taehyung she's mine remember.' Zegt de stem. O ja ik was die link tussen ons allemaal even vergeten. Zie het als een groepsapp op whatsapp maar dan met je gedachtes. Overduidelijk dat dat Hobie was. "Zeg maar." Ze aait even geruststellend over mijn haar. 'Dat was ze zelf.' Zeg ik heel snel in me hoofd. "Ik denk dat ik het heb." Gooi ik er heel snel uit. Meteen stopt de hand. "Is het erg dat ik het heb?" "Ik vind het juist alleen maar leuk. Ione en Magnus waren zo beperkt en kunnen alleen maar goede dingen met hun magie. Maar wacht was jij dan die energie die ik kreeg met Ronnie?" "Jup dat was ik. Ik vond jou wel een goed persoon om op uit te proberen." "Dat mag. Ik wordt wel vaker gebruikt." Dan staat ze op. "Ga je mee?" Ik knik en sta ook op. Dan geeft ze me een knuffel. INGE BEN JE VAN BIAS GESWITCHT?! Nee nee nee rustig maar. Ik ben even helemaal geschokt van die actie maar bedenk me niet en knuffel terug. Ik voel Hobie gewoon boos worden. Dan laten we allebei los. Inge rent terug en ik ga erachteraan. "Hey asshole!" Zegt Inge als ze bij Ronnie langs rent en geeft hem even een mep in zijn gezicht. Ondertussen rennen ik en Hobie achter haar aan. Ik vind het wek even een toepasselijk moment om weer mijn magie even te gebruiken. Ik vorm een onzichtbare muur en Inge rent er keihard tegenaan waardoor Hobie hyung op haar knalt. Ze rollen allebei over de grond. Ik vind het wel een mooi gezicht. "MINE!" Roept J-hope dan. En hij pakt Inge. "MINE!" Roept Inge waarna ze J-hope knuffelt. "CUTEEEE!" Roep ik. Dan rennen Jin en Suga op ze af en trekken ze uit elkaar. "My hope!" Roept Inge. Waarna we allemaal gewoon compleet in lachen uitbarsten zelfs Ronnie.

P.O.V Ione.
Ik vraag me af hoe Raphael zich voelt nu hij Inge en J-hope zo close ziet in real life. Ik bedoel ze waren nou eenmaal een stel. Ik ben echt benieuwd of Inge ooit nog hetzelfde voor Raphael gaat voelen. Hij heeft haar tenslotte wel een soort van achtergelaten en ze is nu best close met J-hope dus er zit een best grote kans in dat ze hem laat vallen. Ik vind het trouwens best wel even helemaal wow om te zien hoeveel ze in deze paar dagen al over bts heeft geleerd. Dan worden we allemaal bij Jin, Suga, Inge en J-hope geroepen. "Mensen wij gaan vandaag eigenlijk weer naar ons huis en we wouden vragen of we een paar van jullie even konden stelen puur omdat..."

INGE OUT

Magical creatures; different || tijdelijk gestoptحيث تعيش القصص. اكتشف الآن