Malfoy és a televízió

2.4K 110 5
                         

Nem sokkal később megérkeztek Hermione lakásához. Malfoy remegő végtagokkal szállt ki, sápadt arcáról visszaverődtek a tavaszi nap sugarai.
- Meg akarsz ölni? – Malfoy megint megszédült, Hermione azonnal a segítségére sietett és betámogatta a nappaliba a Malfoy család egyetlen örökösét. A helyiség világos volt, amit ízlésesen rendeztek be. A szoba közepén egy bézs színű, kényelmes kanapé helyezkedett el, vele szemben, egy Draco számára ismeretlen eredetű fekete doboz pihent a szintén krémszínű állványon. A falnál két hatalmas, ódon szekrénysor állt, ami tele volt pakolva könyvek százaival. A másik oldalon egy fiókos, szintén sötétbarna színű komód volt, amin néhány bekereteztetett fénykép tette személyesebbé a lakást.
  Hermione leültette a fiút, aki még mindig sokkos állapotban vizslatta az egyik fotót, amin a lány és két idióta barátja hadonászott a kezével.
- Hozok egy főzetet, ami megnyugtat és elmulasztja a fejfájást.
Hermione odasétált az egyik szekrényhez, majd kinyitotta. Bájitalok tömkelege sorakozott katonás rendben. A lány odaadta a világoskék színű löttyel teli fiolát Draconak, aki egy húzásra megitta.
- Most megvizsgálom a pupilládat. – Hermione közelebb hajolt, és magában megállapította, hogy nagyon szép szürke szemei vannak egykori ellenségének. A boszorkány felemelte a mutatóujját, majd lassan jobbra-balra mozgatott, amit Draco tekintete megbabonázva követett.
- Rendben. Megnézem, van-e külső sérülésed – mondta magabiztosan Hermione, majd még közelebb hajolt, egyik kezével megtámasztotta magát a kanapé támláján, míg a másikkal először Draco tarkóját simogatta puha kezeivel. Azzal nem számolt, hogy kebleit és Malfoy tökéletes orrát néhány centiméter választotta el. A férfi akarva-akaratlanul a nő bájain legeltette a szemét. Torka kicsit kiszáradt a látványtól. Vett egy mély levegőt, hátha kitisztul az elméje, de a lány meggyes tusfürdőjének illata tovább növelte a férfi izgatottságát. Igyekezett elterelni a gondolatait arról, hogy mit csinálna most a volt griffendélessel.
- Azt hiszem, teljesen egészséges vagy – mondta a lány. Draco megpróbálta rendezni a vonásait, mert a szenvedély elég furcsa alakot öltött arcára.
- Akkor elmehetek? – kérdezte rekedten.
- Nem, Malfoy, ezt nem engedhetem. Én okoztam a balesetet, és akár tetszik, akár nem, az én felelősségem alá tartozol – szólt tudálékos hangon.
  Este Hermione varázslattal megvetette a kanapét, majd egy nagyobbító-bűbájjal ággyá varázsolta. A lány úgy döntött, míg Malfoy zuhanyozik, bekapcsolja a televíziót. Hermione elterült az ággyá változtatott kanapén és bágyadtan nézett valami romantikus marhaságot.
Draco a fürdőből kilépve fényt látott kiszűrődni a nappaliból. Óvatosan közelebb somfordált a helyiséghez, majd hangokat hallott:
- Mit keres ez itt, Emma? Megcsaltál? – kérdezte ingerülten egy férfi.
- Ez nem az, aminek látszik. Daniel csak átjött, és… és… - nyekeregte az Emmának nevezet lány.
- Te vagy a legjobb barátom, Phil. Csak nem gondolod, hogy…
- De igen! Hónapok óta a feleségem után járkálsz. Hallottam pletykákat is rólatok. De itt és most, vége!  Mindennek! Az életednek, Emma! – Olyan hang hallatszott, mintha valaki egy kardot rántott volna elő. Draco erősen megmarkolta a varázspálcáját, hátha közbe kell avatkoznia. Amióta elvesztette a pálcáját, mindig magánál tartja, még oda is magával viszi, ahová még a király, is egyedül jár.
- Kérlek… Phil, ne tedd – nyöszörgött Emma. Ekkor Draco előugrott, meglendítette a pálcáját, és oda szegezte, ahol az ölni készülő férfit sejtette.
- Stupor!
A téve hangos robbanással ripityára tört, Hermione sikítva vetődött a földre.
- Malfoy, mégis mi a… - a lány lélegzete elakadt, amikor megpillantotta Dracót, kinek derekát egy fehér törölköző ölelte át. Egymást méregették hosszú percekig, hisz Draco tekintete fel-le járkált volt iskolatársán. Hermione egy szatén, vérvörös hálóinget viselt, ami combközépig ért és kiemelte kecses, nőies alakját.
- Valakit meg akartak ölni – szólalt meg bizonytalanul és körbenézett. – De, itt nincs senki. Lehet, hogy csak hallucináltam – motyogta maga elé.
- Nem, nem. Az a televízió volt, ami pedig ment benne azt úgy nevezik, hogy film. Valójában senki nem hal meg – magyarázta Hermione, bár Draco izmos testének látványától alig tudott gondolkodni. A lány látta Malfoyon, hogy nem igazán fogja fel mondandóját, de azt nem tudta, hogy Malfoy mindvégig az ő dekoltázsán legeltette a szemét. Hermione zavarából kijózanodva a televízió megjavítására koncentrált.
- Reparo
Hermione zavartan kívánt jó éjszakát a férfinek, majd bevonult a hálószobájába. Elaludni csak hosszas forgolódások után tudott, mert lelki szemei előtt újra és újra Malfoy félmeztelen teste ejtette ámulatba.

Draco Malfoy+Hermione Granger=?Where stories live. Discover now