Aman Allah'ım Hamileyim

8.8K 183 4
                                    

Artık buralarda duramazdım.Hemen öğrenci evine gitmek ve yalnız kalmak istiyordum. Ev arkadaşlarım kendi şehirlerine dönmüş olmalıydılar. Öğrenci evindeki o küçük oda şimdi bana nefes alacak bir sığınak olacaktı.Annemle babamı ikna etmek zor olacaktı ama buradan gitmek, istediğim tek şeydi.
Bizimkiler bir terslik olduğunu anladılar ama benim gitme konusundaki kararlılığım karşısında pes etmek durumunda kaldılar.İlk otobüse atladığı​m gibi soluğu öğrenci evinde aldım.
İşte odamdaydım. Bugün çok yorucu ve yıpratıcı bir gündü. Ama şuan sadece yatıp uyumak istiyordum. Telefonumdaki arama ve mesajları görmezden gelip telefonumu tamamen kapattım. Artık uyuyabilirdim.
Bir sesle uyandım. Karşımda sırtı bana dönük şekilde Ufuk oturuyordu. Ona doğru yönelip arkasından sarıldım.Bana döndü ama Ufuk değildi,başka bir adamdı.Aceleyle gömleğimin düğmelerini açtı, göğüslerimi avuçlayacakken uyandım. Ohh, çok şükür rüyaymış. Sabah olmuştu, kan ter içinde kalmıştım. Sanırım bir gün önce yaşadıklarımın etkisiyle böyle saçma bir rüya görmüştüm. Duş almak iyi fikirdi.Soyunurken fark ettim ,çok enteresan şekilde, göğüs​lerimde aşırı hassasiyet oluşmuştu. Sanki son günlerde biraz da büyüdüler mi ne? Aman bana öyle geliyor herhalde.
Duşa girince bir mide bulantısı kendini gösterir​ gibi oldu. Sıcak sudan oldu o da sanırım.
Buzdolabına yöneldim, bir şeyler yesem iyi olacaktı.İlginçtir buzdolabında​ da rahatsız edici bir koku vardı. En iyisi oturup olanları düşünmek ve bir yol haritası çizmekti. Masaya oturdum ve dikkatimi masadaki takvim çekti. Nikah tarihimizi kalp içine almıştım. Üç ay sonraki şu halimize bak! O an gözüm regl işaretlerime takıldı. Regl günlerimi hep bir yerlere işaretlerim. Ve evet, regl günüm tam bir hafta gecikmişti. Yo, hayır olamaz! Hemen bir gebelik testi alıp yapmalıydım.
Yarım saat sonra elimde, sonucu pozitif olan bir gebelik testi ile aynı masanın başında oturuyordum. Aman Allah'ım hamileydim.

Bir Ben, Bir Bebek...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin