-11- "Terug naar Huis"

121 4 1

Skip naar de laatste dag van hun vakantie.

Brandon POV

SHIT... vandaag is de laatste dag dat we in Miami zijn. Morgen weer terug naar L.A. In die 3 weken hadden we veel leuke dingen gedaan zoals naar het strand, bioscoop en winkelen.

Vandaag pakken we alle koffers weer in wat niet lang duurt. Daarna leggen we voor morgen om 5:00 alvast een setje kleding. En kijken daarna wat Netflix.

"Brando?"

"Ja cutie?"

"Dankje voor de beste vakantie ooit." Zegt ze lief

"Geen probleem schat."

---

We staan met onze koffers bij de gate en wachten tot we het vliegtuig in mogen. Na een paar minuutjes gaat ie open en scannen ze weer onze tickets en lopen we het vliegtuig in waar we worden verwelkomt door stewardessen.

Deze keer zit ik bij het raam en Nicole naast mij. We zetten onze koffers boven bij zo een ruimte voor je koffers en shit en dan zitten we weer. We zitten dan weer een halfuur te wachten, krijgen en instructievideo en worden gevraagd om de gordels dicht te klikken. Daarna komen er een paar stewards om je gordel te controleren. Na een paar minuten gaat het vliegtuig bewegen en rijd hij rustig een naar banen op en dan stopt hij even en gaat hij weer zo snel als een malloot weer rijden en voordat je het weet zitten we weer in de lucht. (Ik wil echt graag op vakantie alleen ik ben te skeer om dat te kunnen betalen.)

Ik scrol bij de films en klik op Back To The Future. (Guys kijk die film het is verslavend.)

Ondertussen zit Nicole wat muziek op der telefoon te luistere. Ik staar naar der tot ik der aandacht krijg. Na een paar seconden draait ze zich naar me toe en houden we een staatwedstrijdje, ik won lol.

We doen onze ding en dat doen We dus 2 uurtjes 😛

Als de 2 uurtjes voorbij zijn voelen we het vliegtuig weer naar beneden zakken en landen we. We rijden naar een plek toe en daar word weer een slurf gekoppeld aan het vliegtuig. We moeten nog een paar minuten wachten en we mogen het vliegtuig uit. We lopen weer door wat gangen en dan komen we bij de aankomst hal de deur gaat open en ik zie mijn Moeder, Ashton en Hunter. Verder zie ik ook Wesley en de ouders van Nicole we rennen op onze gezinnen af en knuffelen ze. Op de terugweg zeggen we wat we hebben gedaan en shit.

The beauty and the Muser. / Ft Team RowlandLees dit verhaal GRATIS!