◆'16'◆

34.3K 2.7K 2.1K
                                    

Medya, Aeda

İyi okumalar~

***

"Seni buraya, sana özel bir görev vermek için çağırdım Bad Bunny."

The Dark'ın büyük ve geniş ofisinde, masasının önündeki misafir koltuğunda oturmuş ona bakıyorum. Ellerini masada birleştirmiş, her zamanki ciddi yüz ifadesiyle beni izliyor.

"Kısa zamanda uzun yol kat ettin ve Killer grubu içinde en güvendiğim kişi de sensin. Yeteneklerin inkar edilemeyecek kadar üst düzey bir seviyede. Düşmanlarının en büyük korkususun. Bu yüzden bu görevde sana ihtiyacım var."

Başımı sallıyorum. Bana vereceği görevin, Aeda'nın anlattığı şeyle alakası olup olmadığını merak ediyorum.

"Belki sana doğru gelmeyebilir fakat sen sadece emirlerimi uygulamak için buradasın, o yüzden ne diyorsam yap. Şimdi sana olayı açıklayacağım." diyor siyah deri koltuğuna yaslanarak.

"Yıllar önce bir kadını sevip, onunla birliktelik yaşamıştım. Bu süre zarfında bir âlim; bana gelecekte bir çocuğumun olacağını ve bu çocuğun yaşadığı sürece başıma felaketler getireceğini, sonra önemli bir görev edineceğimi fakat o çocuk yüzünden görevimi tamamlayamayacağımı söylemişti. Ve söyledikleri birer birer tuttu. Sevdiğim kadın çocuğumuzu doğurdu, ardından korkunç şeyler yaşamaya başladım. Önce iflas ettim, sonra arkadaşlarımı, kaldığım evi bile kaybettim. Âlime ne yapabileceğimi sorduğumda bana tek bir cevap verdi: çocuğu ortadan kaldırmak. O çocuk benim muhterem görevimi tamamlamama engel olacak kişiydi. Bu yüzden onu öldürmekten başka çarem yoktu. Daima alimlerin ve kahinlerin sözünü dinleyerek kazanç sağlamıştım ve bu hala da böyle. Şu ana dek dedikleri her şey doğru çıktı, çıkmaya da devam ediyor. O çocuk hâlâ hayatta, muhtemelen senin yaşlarında. Onu öldürmeni istiyorum."

Kaşlarımı çatarak ona bakıyorum. "Yanlış anlamayın Bay Wonhyuk fakat bana daha çok aptal bir medyumun saçma sapan bir sözüne inanmışsınız gibi geldi. Kim kendi öz çocuğunu öldürmek ister ki?"

Dik dik baktıktan sonra kollarını masaya dayayıp bana doğru eğiliyor. "Beni iyi dinle Jungkook. Sana dediğim gibi, sen burada benim emirlerimi uygulamak için varsın. Hoşuna gitsin ya da gitmesin, sadece sana söylenileni yap. O aptal medyum dediğin adamlar bana senden de bahsetmişti. Bundan emin olabilirsin. Elbette kimse öz çocuğunu öldürmek istemez. Ama bu çocuk günün birinde benim görevime yani ISD'ye liderlik etmeme engel olacaksa, onu yok etmekten başka çare yok demektir. Eğer ISD olmazsa suçluları ortadan kaldıracak başka bir örgüt de olmaz. Bu tüm dünyanın iyiliği için."

"Peki ya o çocuğun masumiyeti?" diyorum doğrularak. "Onun hiçbir şeyden haberi yok. Muhtemelen babasının siz olduğunu bile bilmiyor. Benden masum bir insanı öldürmemi mi istiyorsunuz?"

"Senden gelecekte suç işleyecek olan birini öldürmeni istiyorum." diyor gözlerini kısarak.

"Bunu bilemezsiniz. Suç işlenmeden önce kimse öldürülemez."

"Jeon Jungkook. Üçüncü kez mi tekrar etmeliyim?!" diyor sesini yükselterek. "Bu görevi başka bir Killer'a da verebilirdim, ama özellikle seni seçtim, seni! Şimdi bana karşı mı çıkıyorsun?!"

Derin bir nefes verip koltuğa geri yaslanıyorum ve başımı karşıdaki cama çeviriyorum. Bu görevi üstlenemem ama başkasına vermesine de izin veremem.

Ama üstleniyormuş gibi yapabilirim, öyle değil mi?

"Pekâlâ. Dediğiniz gibi olsun." diyorum ona dönerek. "Size ve verdiğiniz kararlara saygı duyuyorum, bu yüzden bu görevi kabul edeceğim."

• Bᴀᴅ Bᴜɴɴʏ Π Jᴇᴏɴ Jᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ •  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin