ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

945 54 4
                         

Τα μέλη του Wattpad μοιράζονται το πάθος τους για ανάγνωση και συγγραφή, μοιράζοντας τις ιστορίες τους και αλληλεπιδρώντας αναμεταξύ τους μέσω σχολίων, μηνυμάτων και συζητήσεων στα club. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον, πλάθει τον τύπο κοινότητας που χτίζουμε μαζί. Ο Κώδικας Δεοντολογίας σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει ότι όλοι κατανοούν το σκοπό της κοινότητας του Wattpad και τις αξίες που μας διέπουν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, διασκεδαστικό και φιλόξενο περιβάλλον για όσους αγαπούν τις ιστορίες.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ

Παρακαλούμε δείξτε τη γενναιόδωρη υποστήριξη κι εκτίμησή σας στους συγγραφείς, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά σε ιστορίες, ψηφίζοντας, αφήνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα και λέγοντας σε άλλους πόσο απολαύσατε τις ιστορίες τους. Περιμένετε υπομονετικά για την επόμενη δημοσίευσή τους. Να είστε γενναιόδωροι και στους αναγνώστες που εχουν αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο τους διαβάζοντας και σχολιάζοντας τις ιστορίες σας. Επιτρέψτε τους να απολαύσουν τα επόμενα κεφάλαια όσο πιο σύντομα μπορείτε.


ΚΑΝΤΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Τα εποικοδομητικά σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον είναι συγκεκριμένα και δίνονται με σεβασμό και με υποστηρικτικό τρόπο. Δεν πειράζει αν δεν σας αρέσει η ιστορία. Απλά μην τη διαβάζετε και προχωρήστε σε άλλη. Ωστόσο, δεν είναι σωστό να αφήνετε αγενή και προσβλητικά σχόλια.


ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Η κοινότητα του Wattpad είναι μια πολυποίκιλη ομάδα με διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πρέπει να ανέχονται και να σέβονται τους ανθρώπους των οποίων οι ιδέες είναι διαφορετικές από τη δική τους. Φυσικά, αν πιστεύετε ότι κάποιος εκφράζει ιδέες ή γνώμες που είναι προσβλητικές, δυσφημιστικές, υβριστικές, ή ακατάλληλες, μπορείτε να κάνετε αναφορά πατώντας το Report ή υποβάλλοντας αίτημα στο support.wattpad.com.


ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες ταυτότητας σχετικά με κάποιον άλλο, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, την ηλεκτρονική διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου απαγορεύεται αυστηρά. Συμπεριφορά που διακινδυνεύει την ασφάλεια και την ακεραιότητα της κοινότητας του Wattpad ή είναι κατά οποιοδήποτε τρόπο κακεντρεχής, μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απαγόρευση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WattpadΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα