13. kapitola - Igelitka z TESCA

107 8 0
                                    

Od Naomi odcházíme až dávno po setmění. Je mi trochu zima, tak si Patrick svlíká bundu a přehazuje mi ji přes ramena.

Když zastavuje u nás před barákem, koušu se do rtu a kouknu do těch jeho nádhernejch očí a..

"Nechci se loučit." Žmurknu. "Nechceš dneska přespat u mně?"

Patrick se usměje a dá mi pusu na čelo. "To víš že jo, brouku. Jen zaparkuju."

Vystupuju z auta a zachumlám se do Patrickovy bundy ještě těsněji než předtím. Dost fouká.

Otevírám vchodový dveře a nechávám škvírku pro Patricka. Moje kroky vedou nejdřív do kuchyně - mám v držce sucho jak v tchoří noře. Vytahuju z ledničky flašku nějaký pomerančový minerálky a pořádně si z ní zavdávám. Na jídlo už je pozdě, všechny tyhle noční kalorie bych pak musel vyběhat, proto odtrhávám svoje mlsný oči od naloženejch stejků a zavírám ledničku.

Prohrabuju si rukou vlasy a jdu po schodech na půdu. V pokoji se svítí a na posteli sedí Patrick. A má společnost.

"Co ty tu doprdele děláš?" Syčím na Kayu jako zmije a možná až moc prudce zabouchávám dveře.

"Přišla jsem si sem vyleštit lasturku a kouknout na novej díl Zoufalejch manželek. Co myslíš. Čekám tu na tebe." Oplácí mi Kaya arogantním tónem.

Patrick maskuje svůj smích kašlem, tak ho zpražím pohledem a sedám si na židli, protože postel už dalšího pasažéra nepojme.

"Poslouchám." Odseknu a zapaluju retko.

Kaya nic neříká, jen šáhne do kabelky pro mobil, něco do něj chvíli naťukává a pak mi ho podává.

"Co to je?"

"Já s Jamesem ve sprchách po tréninku."

Patrickovi evidentně zaskočilo, protože se kucká úplně stejně jak já, když mi Naomi vyprávěla svou sexuální story, kdy jednou kouřila nějakýmu negrovi a ten jí do držky nacákal tolik mrdky, že jí to vylítlo nosem.

Něco zamručím a kliknu na "přehrát video".

* * *

"No to si snad ze mně dělá prdel ne?!" Prskám na kilometry daleko. "Ta proradná malá peroxidová blondýna!" Zvedám se ze židle a dávám si takovej potah z retka, že z toho zaručeně do druhýho dne chytnu rakovinu prdele. "Jedem na bulvár. Okamžitě."

Patrick se směje, ale když zachytí můj vražednej pohled, přestává. "Hm, no tak fajn no. O tohle asi stejně nechci přijít."

První vychází ze dveří Patrick, potom já a..

"Key?"

Vracím se zpátky do pokoje. Kaya se mezitím baví tím, že si hladí zadek a u toho si ho prohlíží v zrcadle.

"To snad nemyslíš vážně.." Skřípu zubama a kouřím.

"No co, začala jsem dělat dřepy."

Tohle nehodlám komentovat. Zavrtím hlavou a beru schody po dvou.

Patrickovu bundu jsem v tom vzteku nechal nahoře, takže klepu kosu a sedám si na místo spolujezdce.

"Chceš žvejku?" Ptá se Patrick.

"Ne, dík. Ale doufám, že máš v kufru vykosťovací nůž na kuře, dneska se bude celkem hodit." Mručím a zapínám rádio na plný pecky. Hudba je tak hlasitá, že ani nevnímám, když do auta nastupuje Kaya. Až rozjíždějící se auto mě přinutí se otočit a zkontrolovat, jestli ta pipka není pořád nahoře v pokoji a nedělá stojku, aby měla lepší výhled na svoje hýždě. Kaya se na mě andělsky usměje. Odfrknu si, otočím hlavu dopředu a zapínám topení. I když je začátek května, noci dokážou být pořád pěkně mrazivý.

Cesta mi celkem uběhla - je dost možný, že vám čas utíká rychlejc, když jste nasraný nebo nervózní. Jednou na to sepíšu nějakou teorii.

Patrick parkuje na bulváru a my jdeme mlčky k trafu jako nějaký vražedný trio - Kaya uprostřed a my dva s Patrickem vedle ní. V duchu se musím ušklíbnout nad představou, jak brutálně hot bysme vypadali, kdyby nás někdo natáčel.

I když teprve vcházíme do postranní uličky, kde je trafo situovaný, poznáváme, že něco není v pořádku. Je tu víc odpadků než obvykle a z dálky k nám dolíhá hlasitá hudba. Kouknem po sobě a já si prokřupávám kloubky - tohle nebude hezká podívaná.

Kaya s hlasitým prásknutím rozráží dveře od trafa a nám se naskytne výjev na situaci dost podobnou tomu, co jsme viděli na videu. Mrda lidí, který nikdo z nás v životě neviděl, a tomu všemu vévodí nepřirozený hihňání Taylor Wendelový. Neubráním se svojí nátuře a dělám zvuky, jako když zvracím.

"Všichni ven doprdele!!" Zařve Patrick a mrdne pěstí do zdi, až v ní zůstane malá prohlubeň. Lituju jeho kloubky. Až se vrátíme domů, dám mu na to mraženou mrkev.

Hlasitej hovor končí a všichni se pakujou směrem ke dveřím. Někdo dokonce vypíná hudbu.

"Ty nikam nejdeš." Shladí mladou Wendelovou Key ledovým tónem. "Máme nevyřízený účty."

Patrick teatrálně práskne dveřma, aby bylo jasný, kdo tu má převahu. Taylor vypadá dost vydeptaně - přeskakuje očima z jednoho na druhýho až se nakonec zastaví pohledem na Kaye, který už k dokonalosti chybí vážně jen Damoklův meč.

"Já.. já.. nevěděla ž-že-"

"Ž-že že že." Pitvoří se po ní Kaya. "Tyhle výmluvy si nech pro poliše. Liame? Volej benga."

Vytahuju z kapsy mobil a vyťukávám 3 čísla - 999. Samozřejmě nevolám, protože trafo nepatří nám, ale kdyby to Wendelová věděla, byli bysme v prdeli. Přikládám si mobil k uchu. Zabírá to.

"To nebude potřeba!" Piští Wendelová vysokým hláskem. "Už sem nikdy ani nepáchnu, slibuju, nikomu o tom místě neřeknu, a-"

"Tak to se dá splnit celkem snadno, jelikož si to už každýmu vyprdelila." Cedí Kaya každý slovo skrze zuby a já se neubráním kyselému úšklebku. Mrknu po Patrickovi a ten si to taky evidentně užívá, i když si všímám, že mu z ruky teče pramínek krve a dopadá na podlahu trafa. Chudák.

"Tak.. tak.. já vám zaplatím. Tu škodu." Taylor hlasitě polkne.

Kaya se zamračí a její hlas má tak jedovatej tón, že bejt na místě mladý Wendelový, naseru si do kalhotek. "To snad nemyslíš vážně že jsi tu za tu krátkou chvíli ještě stihla něco ROZMRDAT?" Poslední slovo zaječí takovým stylem, že mě z toho ještě druhej den bolí ušní bubínky.

Wendelová se rozbrečí a mě jí začíná bejt tak trochu líto, i když je to uterus bez mozku. Hraju si teda na hodnýho poldu a přecházím k těm dvěma.

"Brzdi trochu." Klidním Key a strčím jí do huby retko. "Jdi si zakouřit, já to s ní vyřeším."

* * *

Nakonec to nedopadlo vůbec špatně. Wendelová nám dala všechnu svoji hotovost - asi 500 liber. Jediný co rozbila byla postel - radši nechci vědět, při jaký činnosti se jí to povedlo. Ta se dá v nábytku z druhý ruky sehnat za 35. Ještě teda musíme koupit zámek (nechápu, že nás to nenapadlo dřív??) a nejspíš zatlučem okna, aby nějakýho kreténa, kterýho sem přitáhla, nenapadlo si sem zalízt a nachcat do kouta když půjde zrovna okolo.

Dávám Wendelový všechny svoje zbylý cigára, asi jako gesto na usmířenou, nebo nevím. O chvíli pozdějc toho celkem lituju, a když se za Taylor zavřou dveře, Kaya se začne tlemit.

Vrtím hlavou. "Někdy se fakt chováš jako píča." Vyjedu na ni a ona se přestane smát.

"Tak ono to umí mluvit." Ušklíbne se a pohodí hlavou, což vypadá fakt sexy, takže jsem spíš nasranej sám na sebe, lebo ma to rajcuje.

"O nic nejde, ne?" Pokračuje Key ve svým monologu. "Ta frnda už je pryč a my máme balík prachů. Už musím zkontrolovat jenom jednu věc.." Mrmle si spíš pro sebe a vyndává uvolněný prko v podlaze. ??? O týhle schovce mi nikdy neřekla. Chystám se něco namítnout, ale Kaya vytáhne igelitku z Tesca a mě zajímá, co je uvnitř, takže jí koukám přes rameno.

Samozřejmě. Taška plná fetu.

Cirkulace - Test lidskosti - DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat