Categoria A - UNA NENA PERDUDA AL PASSAT

156 20 0
                                    

La Mariona, una nena de 13 anys, que vivia a l'any 2025, estava al seu llit xatejant amb les seves amigues, com de costum. Ja era tard, es va acomiadar d'elles i se'n va anar a dormir.

Quan es va despertar alguna cosa estranya havia passat, no estava a la seva habitació! Estava a una habitació molt antiga, a un llit molt incòmode i se'n va adonar que feia tard a l'institut, l'alarma del mòbil no li havia sonat; on estava el seu mòbil?

Va anar corrent a l'institut, tot era molt estrany, els mestres eren molt rectes. De sobte, es va sentir una alarma i tots se'n van anar corrent cap a fora de la classe. Hi havia molt de desordre. Ella els va seguir fins a un subterrani, els va preguntar quin dia era i li van dir que era el 17 de Juliol de 1936, estava començant la Guerra Civil.

Ella estava molt preocupada pel seu mòbil i per la seva família, no sabia on estaven, però, en realitat, ella sabia que estava més preocupada pel seu mòbil: Quines coses estarien passant a les xarxes socials? Li donaria temps de penjar una fotografia a Instagram per aconseguir més seguidors?

Llavors, li va preguntar a una nena que hi havia per allí si li podia deixar el seu mòbil per a trucar als seus pares i que la passessin a buscar i aquella nena curiosa li va preguntar: "Què és un mòbil?"

La Mariona estava molt espantada, es pensava que estava boja.

"Què havia passat?"

PREMI LLIBRESEBRENCS 2017On viuen les histories. Descobreix ara