Baba-Kız Aşkı

3.9K 241 137
                                    


Hastaneden sonunda çıkmıştık artık. Günlerdir ömer ile ayazın kavgası beni delirtmeye yetmiş ver artmıştı. Hayır bu kavgayı kaandan  beklerken ömer ile ayazın yapması beni çok şaşırmıştı. Neymiş efenim ayaz emineyi kucağına almasınmış düşürüyormuş alt tarafı ayağı çarptı o kadar ama ömer tabi abartcak ya! 


Neymiş ömer söz vermiş ilk kucağına aya alacakmış sözünü tutmumış Allahm sen beni neyle sınıyorsun yarabbim! Daha fazla dayanamadım  yattığım yerde biraz doğrularak ''yeteeeeeeeer! Ay bıktım sizden iki dakika bir susmadınız be! Yok size emine! Bundan sonra kızımı ikinizde kucağınıza almayacaksınız!'' dediğimde ömer ile ayaz aynı anda itiraz ettiğinde elim ile durdurup ''itiraz etme hakkınız yok! Siz kendiniz kaşındınız! Hem kızımı da rahatsız ediyorsunuz! Kızım abisinin yanında onun kucağın bak nasıl uslu duruyor!'' dediğimde ayaz ile ömer homurdanmışlardı. 


''Sakın homurdanmayın! Ömer sen git çıkış işlerini yap çünkü ben çok sıkıldım sizin kavganızdan bıktım!'' dediğimde ayaza bakıp ''sen de al karını oğlunu doğru eve gidin yazık nihan ile mustafa rezil oldular resmen bizde arkanızdan geliyoruz!''  dediğimde ayaz kaan ile eminenin yanına gittiğinde ''AYAZ!'' dediğimde gözlerimi kısarak ters ters bakıyordum. 


''Yahu bir kerecik öpeyim bari?'' dediğinde nihan mustafayı ayazın kucağına bırakarak ''sen al azcık oğlun ile ilgilen öldüm ayaz! Sabaha kadar uyutmadı diş çıkartıyor zaten'' dediğinde nihan ayaz oğlunu kucağına alıp öperek sevdiğinde ''oğlum çok mu üzdün sen anneyi?'' diye sorduğun da sanki komik bir şey söylüyormuş gibi önden iki dişini çıkartarak gülmeye başlamıştı. 


Nihan bana bakıp ''görüyorsun demi defne? Bak bunlar baba-oğul beni deli edecekler! Benim de bir kızım olsun da ben size göstereceğim!'' dediğinde ömer gülerek ''sende bu şans varken senin hep oğlun olur be nihan'' dediğinde nihan ömere çemkirerek ''sen istiyorsun ya tek kız sende olsun emine senin ananı ağlatacak ömer sen gör'' dediğinde ayaz da nihana katılarak ''valla nihan doğru diyor sonuçta senin kızın biraz deli olacak'' dediğinde ömer gururlanarak ''sonuçta bir iplikçi kanı taşıyor ben onun hakkından gelirim sen merak etme'' dediğinde kısık kısık öksürmüştüm. 


''Pardon da kimin hakkından geliyorsun ömer? Kızımı sana ezdirmem ben onu özgür yetiştireceğim!'' dediğinde ömer gözlerini devirerek ''senin o özgür yetiştime şeysini ben biliyorum sen onu geçecen'' dediğinde ali gülerek araya girmişti. ''Yahu emine daha bir haftalık kızın üstüne şimdiden gitme ömer bir nefes ver hem sen böyle konuşuyorsun ya bu iş cami hocası işine dönecek'' dediğinde ayaz soru soran gözlerle baktığın da ''camide hoca bir gün vaaz veriyormuş işte kız çocuklar mini mini giyinmesin diye çıkmış adamın biri oradan demiş şöyle ama hocam senin torun sokakta giyinip süsleniyor diye sormuş hoca da demiş ki ama ne yalan şimdi benim toruna yakışıyor'' dediğinde ben hariç kimse bir şey anlamamıştı. 


Zamanın da babam bu hikayeyi anlatmıştı bana. Ben de ilk başta anlamamıştım ama sonra ne demek istediğini anlamıştım.  Yani diyordu ki; ''büyük konuşma başına gelir kızın giyinir sokakta gezinir sende onu översin'' dediğim abim de yanıma gelip bana destek olduğun da ''o yüzden biz defneye hiç karışmadık tabi gözümüz hep üstündeydi ama bir kere bunu giy ya da giyme demedik'' dediğinde abimin omzuna kolumu koyarak ''defne nasıl giyineceğini bilir felsefesi yani ömercim'' dediğimde göz kırpmıştım. 


Ömer kızımızı kucağına alarak ilk kokusunu içine çekip çok yumuşacak bir öpücük kondurduktan sonra ''benim kızım tabisi istediği gibi giyinir gezer tozar ama evin içinde'' diyerek bize göz kırptığın da ayazın kucağına vermişti. 

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin