Broken dreams ( swe)

69 4 0
                         


Det var en gång en vingklippt färggrann fågel som satt ensam i en bur och sjöng sorgset. Dess högsta önskan var att få flyga och träffa andra fåglar.
När fågeln efter ett liv i fångenskap äntligen gjort sig fri, träffar den en hel flock av fåglar och en väldigt speciell som fångar dess hjärta . De färggranna vingarna växer ut igen och fågeln sjunger vackrare och flyger högre än någonsin. Den speciella fågeln vill inte längre att fågeln ska få flyga med de andra. Fågeln blir ledsen och säger att den alltid kommer tillbaka om buren är öppen men om den är stängd kommer den alltid att längta ut. Den speciella fågeln svarar att fågeln är för färggrann för att få flyga ensam och när de flyger tillsammans blir den arg och bråkar när de andra fåglarna tittar.

Fågelns hjärta brister när den tvingas välja mellan friheten och kärleken. Den väljer friheten och hoppas att kärleken kommer tillbaka.

Det gör den , men trots att fågeln förklarar att den måste få flyga med andra fåglar händer samma sak igen.

Fågelns hjärta brister återigen och väljer bort kärleken i sitt liv.

För att inte gå under av sorg sjunger och flyger den med de andra fåglarna  mer än någonsin  och blir till slut lycklig ändå . 

När lyckan är som högst blir hon fångad av en annan fågel som inte accepterar att hon valt bort kärleken. Han sliter av alla vingarna om och om igen tills de inte längre växer ut.

Fågeln flyger in i sin bur igen för att slippa se och höra de andra som sjunger och flyger men det är omöjligt. Det gör så ont att hon sliter av de få fjädrar som finns kvar när hoppet om att någonsin kunna flyga, älska eller sjunga igen försvinner. Burens dörr är öppen men när hoppet dött behövs inga galler .


Broken dreamsDär berättelser lever. Upptäck nu