#9

1.6K 37 5

P.O.V Diesel
Ik ben op weg naar Lydia's huis. 'Blijf je eten?' Vraagt ze. Ik kijk haar even snel aan via mijn ooghoeken. 'Is goed. Zullen we dan een film kijken?' Ze knikt. Ik neem een afslag. 'Diesel.' 'Ik weet dat het de volgende afslag is baby. Ik ga even bij mij thuis spullen ophalen. Zal je het erg vinden als ik bleef slapen? Dan kunnen we morgen gelijk weg als het tijd is en hoef je niet eerst om te kleden.' Ze is stil. 'Ja. Is goed.' Zegt ze zacht en verlegen. Ik grijns. 'Ik doe niks baby.' Ik leg mijn hand op haar boven been. Ze schrikt en bibbert. Snel haal ik mijn hand weg. 'Oh. Sorry.' Ik bijt op mijn lip. 'Ik wou je-' Ze pakt mijn hand en legt hem op haar been. Ik glimlach en wrijf zacht met duim. 'I love you babygirl.'

We zijn bij Lydia. Ze heeft lekker gekookt. 'Laten we film kijken.' Zegt Lydia. Ik knik. Mijn spullen staan nog beneden. 'Waar slaap ik eigenlijk?' Ze bloost. Ik ga naar haar oor. 'Bij jou baby?' Ze word ongemakkelijk. 'Het hoeft niet hoor schat. Ik slaap wel op de bank.' 'Nee.' Zegt ze zacht. 'J-je mag b-bij m-mij bl-blijven.' Ik grijns. 'Okay baby.' Ik geef haar een kus op haar wang. 'Ik doe niks.' Ze glimlacht. 'Weet ik. Je bent niet zo als Blaze.' Bij de naam Blaze kijkt ze sip. 'Hij kan je niks doen als ik er ben.' 'Zondag ben je er niet.' 'Zijn ouders beschermen je.' Ik geef haar een kus op haar hoofd. 'Zullen we boven film kijken?' Ze knikt. Ik pak mijn spullen en loop met haar naar boven. Ik zet me spullen neer aan het einde van het bed. 'Babe.' Ze draait naar me om. 'Hier is de shirt voor morgen.' Ze knikt en neemt hem aan. Ze leegt hem bij wat kleren. 'Zal ik-' 'Shit.' Zegt ze zacht. 'Wat is er baby?' Ze kijkt me aan. 'Al mijn pyjama's zijn in de was.' Zonder er ook nog een tweede keer bij na te denken, trek ik mijn shirt uit. Ze bloost als een gek. Ik loop dichter naar haar toe. Ze staat bevroren aan de grond. Ze inspecteert mij. Nou. Mijn sixpack. Ik lach zacht. Ze kijkt me recht in me ogen aan en bloos meer. Ik ga met handen langs haar heupen. Langs de onderkant van haar shirt. Mijn shirt is over mijn schouder. Ik kus haar nek. Mijn handen gaan onder haar shirt. 'Diesel..' Zegt ze zwaar ademend. Ik kijk haar aan. Ze kijkt me aan. Ik zie dat ze tranen tegen houd. Ik stap terug. 'Sorry. Ik ging te ver. Uhm... Hier.' Ik geef haar mijn shirt. 'Voor je pyjama. Ik slaap wel beneden.' Zonder dat ze iets zeg pak ik mijn slaap broek (korte zwarte jogging broek die net niet over de knieën komt), een kussen die ze klaar had liggen met een deken voor mij. Ik loop snel naar beneden. Ik doe de gordijnen dicht. Ik kleed me om. Aan de bank te zien kan hij overgezet worden als bed. Dat doe ik en leg me kussen en deken er op. Ik ga liggen. Met mijn handen voor me gezicht. Goed bezig Diesel. Wat dacht ik wel niet? Wat zal zij wel niet denken? Ik schiet recht. Straks dacht ze dat ik haar ging verkrachten of zo! Ik ga gestresst door me haar. Ze gaat me haten. Ik ga weer liggen en draai me om. Met mijn hoofd in me kussen. Langzaam val ik in slaap. Met Lydia in me gedachten.

Ik word waker geschud. 'Diesel.' Klinkt een zachte stem. Langzaam open ik me ogen. Lydia staat daar in mijn shirt en zo te zien een slaap BH. Ze houd met een hand haar pols vast en bijt op haar lip. Tranen staan in haar ogen. Ik ga recht zitten. 'Lydia. Van wat-' 'Sorry.' Zegt ze zacht. 'Wat?' 'Sorry.' Ze snikt zacht. Ik trek haar meteen tegen me aan. 'Jij moet niet sorry zijn. Ik ben sorry. Ik was te ver gegaan. Ik liet me meetrekken. Ik moet niet denken wat jij op dat moment dacht toen ik je zo aanraakte.' Ze snikt zacht. 'Sssst.' Sus ik zacht in haar haar terwijl ik met mijn hand over haar arm wrijf. 'Het kwam gewoon allemaal terug wat er gebeurt was.' Ze had eerder me verteld wat er gebeurt was. 'Ik zou nooit iets doen wat jij niet zou willen.' Ik kijk maar de klok. We gingen naar boven om 19:00. Nu is het 20:30. 'We zouden een film kijken.' Ik kijk naar Lydia. 'Wil je naar boven gaan?' Ze schud nee. Ik kreun zacht. Tuurlijk niet. Ze gaat naast me liggen. Ze leunt tegen me aan. 'Laten we hier kijken.' 'Als we in slaap vallen is er maar een kussen.' Ze zucht. 'Wacht even babe.' Ik sta op en loop naar boven. Ik had al een tweepersoons laken. Ik pak een kussen van haar kamer. Ik loop weer naar beneden en Lydia heeft mijn kussen bemachtigt. Ik lach zacht. Ik neem naast haar plaats. Ze leunt weer tegen me aan. Ik leg mijn arm om haar heen. 'I love you.' Fluister ik in haar oor waarnaar ik haar een kus op haar wang geef. Ze bloost weer. We kiezen een film en starten hem op. Na een tijdje voel ik Lydia tegen me aan. Ik kijk haar aan. Ze is in slaap gevallen tegen me aan. Ik glimlach. Ik kijk nog een stukje van de film tot ik mezelf ook moe voel. Ik zet de film uit en ga liggen met mijn armen om Lydia heen. Ik val in slaap.

New Bad Boy (Voltooid)Where stories live. Discover now