37. Část

2.4K 93 2
                                    

,,Justine, uletí nám to!" stojím u dveří, kolem mě pět kufrů a Justin nahoře v koupelně.

,,Je to moje letadlo, počká na mě." uslyším smích z vrchu.

,,Justiné." zakřičím znovu.

,,Už letím, byl jsem ještě zakódovat dům." přiběhne s posledním kurfem a už otevírá dveře. Všechny kufry naskládáme do černého Range Roveru a Justin se vrátí zamknout.

,,Máme všechno?" zeptám se a šmátrám v kabelce. Telefony, sluchátka, nabíječky jsou v kufru, peněženka, kartičky pojištění, moje kreditka, Justinova kreditka, hotovost...

,,Kate, stačí, máme všechno. Když mám tebe, mám všechno." uculím se a chytnu ho za ruku.

Dorazili jsme na letiště, Justin zaparkoval a vytáhnul kufry. Po chvíli přišel personál letiště a kufry naložili na vozík.

,,Kufry prohlédneme a naložíme přímo do letadla, pane Bieber." řekl jeden z nich.

,,Děkujeme." řekl Justin, chytil mě za ruku a vedl mě do terminálu, aby nás odbavili.

Všechno proběhlo v pohodě, až na novináře, kteří byli všude. Hned jsme se vydali k letadlu. Měli jsme oba brýle, abychom neoslepli.

,,Nastoupit můžete hned, pane Bieber. Zavazadla byla odbavena a jsou nyní na palubě." přišel k Justinovi nějaký muž v obleku, když jsem kupovala pití v potravinách na letišti.

,,Jistě, půjdeme hned." odpověděl mu Justin a chytl mě za ruku.

,,Výborně, odvedu vás. Počkám před obchodem." řekl a odešel. Zaplatila jsem a pití schovala do tašky. Vyšli jsme z obchodu a nechali se odvést správným východem k letadlu.

,,Vítejte na palubě. Náš cíl jsou Maledivy. Přibližná doba letu bud..." víc jsem neslyšela, protože jsem si nasadila sluchátka a poslouchala Justinovy nevydané písničky v akustické verzi. Jsou krásné. Je na nich něco zvlášního, když o nich ještě nikdo neví. Jakmile vydáte písničku, ihned patří každímu, kdo ji poslouchá, ale dokud je nevydaná, je jen Justinova a moje.

Nakonec mě přemohla únava.

pohled justina

Kate usnula hned při startu. Položil jsem jí sedačku a dal jí pod hlavu polštář. Sám jsem nejdřív šel k baru a dal si pivo, co tu bylo. Pak jsem se vrátil a odemkl mobil.

"Slavný pár Justin Bieber a Kate Sparksová si vyrazili někam na dovolenou. Dnes brzo ráno byli viděni, jak vystupují na letišti. Podle našich informací letí sami dva. Páreček vrká všude, kde jsou spolu a myslíme, že dovolenou si taky užijí."

Prej vrkají. No a co, tak ji miluju. Jen ať se dívají, jak má vypadat láska. Po chvíli jsem mobil vypnul a taky se uvelebil vedle Kate.

***

,,Pane Bieber," někdo se mnou zatřásl ,,omlouvám se, že vás budím, ale za 10 minut budeme přistávat. Měli byste se se slečnou připoutat." řekla letuška a já přikývl.

,,Lásko," trochu jsem zatřásl s Kate ,,za chvíli budeme přistávat. Musíš se připoutat." něco zamrmlala a spala dál. Dobrý bože. Co teď? Opatrně jsem jí vrátil sedačku do původní pozice a opřel si ji o rameno. Zapnul jsem jí pás a spravil deku. Letadlo začlo klesat a nakonec dosedlo na zem. Odkryl jsem okénko a musel na chvíli zavřít oči. Všude svítilo slunce.

,,Jsme na místě, aktuální čas je devět hodin ráno. Teplota se pohybuje mezi 30 a 35 stupni. Podmínky pro surfování příznivé." ozvalo se z reproduktoru. Kate stále spala. Co teď budu dělat? Odpásal jsem nás a protáhl se. Vydal jsem takový divný zvuk a zívl si. Nakonec jsem si sundal tričko a Kate jsem sundal svetřík, co měla po celý let. Vzal jsem ji do náruče a nevím jak, ale podařilo se mi vylézt z letadla, aniž by mi spadla, za což jsem byl rád, protože ona je můj poklad.

,,Zavazadla jsme již odbavili a jsou ve vašem autě, pane Bieber. Vidíte tam tu halu? Tam na vás příslušné auto čeká." usmála se na mě letuška.

,,Děkuji. Zatím nashle." rozloučil jsem se s ní a vydal se k hale. Nebylo to daleko. Za plotem jsem už viděl nějaké novináře a kamery. To si dělají srandu, ne? Naštěstí do hotelu nemají přístup.

,,Dobré ráno, pane Bieber." pozdravil mě nějaký muž za volantem, když jsem otevřel zadní dveře a pokládal Kate na sedačky.

,,Dobré." odpověděl jsem, když jsem si sedl na sedadlo spolujezdce.

,,Vaši evidenci jsme vypsali ráno, před vaším příletem. Nicméně klíče od apartmánu si musíte vyzvednout osobně." přikývl jsem a otočil se na Kate

,,Beruško," zatřásl jsem s ní o něco víc ,,vstávej." začala se probouzet. Promnula si oči a koukla na mě. Pak se rozhlédla po autě a posadila se

,,Kde to jsem? Proč je tady takové vedro?" zmateně se rozhlížela.

Musel jsem se zasmát. Byla roztomilá, stejně jako ten první den, kdy jsem přišel k nim domů. Vyvedl jsem Stuarta a předal ho policii. Když jsem se vrátil, Kate spinkala a když jsem ji chtěl vzbudit, byla taky tak roztomile zmatená.

,,Uklidni se. Usnula si při vzletu a prospala jsi celý let. Snažil jsem se tě vzbudit, když jsme přistávali, ale nechtěla jsi, tak jsem tě z letadla odnesl v náručí až sem do auta. Jsme na cestě do hotelu. Vítej na Maledivách." dokončil jsem a pohladil jí po noze.

,,Páni. Jak dlouho jsem spala?" rozhlížela se po okolí.

,,Co já vím? Asi 10 hodin. Taky jsem usnul, takže nevím." přikývla.

Vykulil jsem oči, když k nám přišla nějaká ostrovanka se jmenovkou a zahlaholila něco tím jejich jazykem. Pardon, Maledivsky neumím. Naštěstí potom spustila anglicky.

,,Omlouvám se. Vítejte na Maledivách. Toto je hotelový komplex MaleSvey. Jsme rádi, že jste přijeli. Prosím, následujte mě k recepci." usmála se na nás a pokračovala kamsi k hotelu. Vydali jsme se za ní a chytli se za ruce.

,,Tak tady to je. Apartmán 27. Platba proběhla před vaším příjezdem. Náramky All Inclusive si prosím nechte připnout tady vedle u pána a jinak je to všechno." řekla černovláska v saku. Naštěstí je to tady klimatizovaný, jinak by asi umřela vedrem. Kate šla první k tomu pánovi a ten jí připnul barevný náramek s logem hotelu. Nakonec ho připnul i mně. Otočili jsme se doprostřed recepce, kde stály naše kufry a muž v plážových kalhotech a letní košili. Na jmenovce měl napsané Anton.

,,Dobré poledne, jmenuji se Anton a zavedu vás k vašemu apartmánu. Prosím pojďte za mnou."

Koukli jsme s Kate na sebe a vydali se za ním. Každý jsme vzali jeden z našich šesti kufrů a pokračovali ven z recepce. Se zbytkem nám pomohl personál. Došli jsme na molo, které vedlo ke krásným apartmánům. Ten náš byl jeden z největších a byl hned u pláže.

 Ten náš byl jeden z největších a byl hned u pláže

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Bieber's Secret Girl(cz) ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat