Prolog

117 6 15
                         

Ochii ei, ca unei pasăre phoenix , nu putea să nu îi sperie. Ura i se citea clar pe fata, dar ceea ce nu arătase nimnui era dezamăgirea. Credea că va putea sa îi unească ca pe timpuri,sa redevină frati, dar îi unise ca să o omoare. In sinea ei îi placea că îi adusese împreună si îi facuse să comunice fiecare, totuși daca era intr-un mod macabru.

Le era frică de ea chiar si după ce va muri. Nu erau costienti ce blestem va arunca acest hibrid asupra lor si câtă razbunare poartă in ea. 

Putea sa îi omoare in căteva secunde invocandu-si tatăl,dar stia ca cel mai bine era să îsi asculte instictele. Dacă soarele venea peste aceste națiuni parinți ei nu m-ai aveau sa mai se vada vreodată sau cel putin luna sa vadă soarele in timpul acelor eclipse in care se intalneau.
Dacă soarele venea peste ei si mureau cu toți, mai ales iubirea lunei ,aceasta pe urma fiind devastată si formand un haos total in intregile lumi din cauza că ramăsese singura,iar fica si iubirea ei de mii de ani fuseseră ucisi.

Reev,era la fel ca mama ei- bună,dar plina de răzbunare.

-Credeti ca o sa ma învingeti? Va inselati amarnic! rase si asta era un semn de rău. Nu sunteti costienti de ceea ce faceti! Vă mai dau o singură șansa. Alegeti!

-Nu alegem calea ta! Parinții tăi nu ne-au făcut atotputernici si nici nu au raspuns incantaților noastre! spuse Chestes Warm,vampirul nemilos care ia luat fiecare fericire acestei fete si care ia întors pe toti asupra ei.

Cum putea gandea asa? Chestes nu era o fată proastă,ci chiar una foarte inteligentă. Lui Reev ii placea cum gandea,avea planuri de strategie foarte bune și frumusețe de inegalat, dar asta era de necrezut. O fată ca ea sa facă alegerea proastă care peste ani isi va lasa urme adanci in istorie si in viitor. Reev era dezgustată.

-Esti o fata atat de desteapta,dar se pare ca nu faci alegerea corecta! isi ridica capul spre cer zâmbindu-i tatălui ei. Daca ei cer ,asa va fi! 

Un suspin de durere ii atrase atentia. In stânga ei sleita de puteri si cu ochii rosii ca focul o vazu pe Saronthni,prietena ei care iși tradase poporul pentru o ajuta pe Reev. Disperata cu lacrimi in ochi încerca să îsi folosească puterile,dar cercurile cu semne stravechi care doar ea le întelegea erau aproape inexistente.

Din cauza ei puterile îi erau nule. Oamenii lui Chestes o drogase fortat cu omag,iar din cauza asta halucinatile care le avea in mintea ei,care o rascoleau și îi aducea la suprafață cele mai mari frici, nu îsi putea controla magia,dar era mai bine așa. Dacă era prea mult omag  putea să se distrugă de una singură.

In coltul pieței stând asemenea umbrei,era el , și aparuse pana la urma. Ridică creatile spre ea, prin priviri spunându-i ca indeplinise cererea si putea sa își îndeplinească scopul.


 " Trebuie sa aibă grijă de Saronthni sau altfel va muri. Nu vreau sa se intample acest fapt." 

Palmele o ardeau, luna și soarele, din mainile ei , se agitau. Știau ce vor urma.

-Ajutați pe cei patru și se va indeplini profeția. părea nebunesc ca vorbea cu palmele ei, dar acele două tatuaje ce îi simbolizau pe parinții ei era singura modalitate prin care putea să vorbeasca cu ei. Vă iubesc, dar să nu mă plangeți voi reveni ! Voi reveni mai puternică de cât sunt acum,dar dacă cei doi nu o să rasară nu se va îndeplini nimic.

Saronthini, prin lacrimile de disperare se uită la ea și întelegea. Întelegea ce avea de gând să facă Reev , trebuia sa o opreasca. Ei îi vor opri pe cei vretnici, o să ascundă blestemul ei care îl va spune în momentele urmatoare. Cum putea să îi zică aceste lucruri dacă era drogată si abia de vedea ceva clar în fata ochiilor?

Reev, îsi ridică capul mandră, îsi scutură umeri spunându-i ,bărbatului ce statea ascuns dupa umbre, că totul era in regula si putea fugi. 

Cei doi gardieni stăteau în stanga si în dreapta ei cu săbile bine ascutite in care i se vedea reflexia. Puse mana pe săbi împungandule cu degetele la cațiva centrimetri de ea pentru a putea sa își facp acel "număr"si pentru arata ce putea.

-Duceti-mă spre porțile morți, de acolo pot merge și singură . Dar voi nu veți fi fericiți veșnic! Nu vă asteptați sa trăiți ăn lumea soarelui si a lunei cum vreți voi. Voi trimite doi vretnici ca să îmi ia locul, iar atunci nu o să aveti încotro. Vă blestem pe voi vysieri si vampiri să duceți aceste ființe spre destinele lor așa cum voi o sa mă duceți spre porțile morții! Se pare că asta îmi e destinul, să fiu omărâtă de voi! . Sângele ce va cădea pe acest pamant sacru se va renîntoarce mai puternic și cu mai multă putere ca niciodată. Cand cei doi vor veni în această lume v-a fi un haos printre războiele voastre stupide! Parinți mei vor redeveni ce au fost odată și să nu va așteptați sa va cruțe pentru tot ce le-ați făcut. Această lume nu e ce a fost odată ,ci o vanătoare! Omorații ,vânați pe cei vretnici .vysieri si vampiri,dar nu stiti ce plan am eu  și nu ve-ți știi niciodată. Înfingeți săbile in mine pentru că azi Reev ,fica celor doua astre v-a muri. Această zi nu v-a fi uitată pentru totdeuna! 

Chestes dadu din cap celor doi gardieni acestia îndeplinind ordinul si străpangand-o cu sabile. 

Era mai puternică ca niciodata ,de parcă cele două astre îi trimisese puterea lor. Săbile indreptate spre ea îi intrau in coaste si pietrele ce veneau in fata dinspre popor o nauceau,dar trebuia sa moara cu demnitate.  Durerea era prea mare,ea cazând în genunchi țipand asemenea vrăjitoarelor care prevesteau moartea ,blestemandu-și frați și încercand să nu plangă în ultimile clipe de viață.

Scopul era îndeplinit, iar Saronthni îsi revinise cand vazu stele ce o inconjura pe Reev si cum noaptea venise mai devreme de cat se asteptau cu toti.

Nu,nu era ce credea ea,ci era a doua eclipsa care aparuse dupa aparitia lu Reev.

-Eclipsa morti,soptii pentru ea.

Stiu ca am multe greseli gramticale si poate pe ici pe colo de exprimare,dar o sa le recorctez cand o sa termin cartea. Nu stiu cand v-a fi acest moment,totusi sper sa nu ma las de carte.

Al doilea capitol s-ar putea abia la vara sa il postez,dar pana atunci as vrea sa va aud parerile sincere.

DecadereaDescoperă acum locul unde povestirile prind viață