Hoofdstuk 6

768 19 9
                                    

Niall pov:
Ik word wakker met Wendy in mijn armen ik kus haar voorhoofd en stap uit bed. Ik ga naar beneden waar ik. Spencer en Louis en Harry zie zitten." Goeiemorgen." Zeg ik blij." Goeiemorgen nini." Zegt Louis met een grijns. Ik haat die naam rrr." Hey boobear." Zeg ik met een grijns en geen 5 seconden later krijg ik een kussen in mijn gezicht." Hey." Zeg ik. Ineens voel ik een klein lichaampje tegen mijn been." Hey Emily goed geslapen?." Vraagt iedereen ze knikt en gaat naar Harry." Hey prinses." Zegt Harry en kust haar voorhoofd en wrijft erover." Goeiemorgen jongens." Zeggen de meiden in koor." Goeiemorgen." Zeggen we in koor terug. We kunnen beter een koor beginnen want amaaaiiiii." Wie wilt er ontbijt?." Vraagt Liam iedereen steekt zijn hand op." Ik ga eerst Emily wassen." Zegt Harry en is weg. We zetten de tafel klaar en als alles klaar is komt Harry beneden met Emily. Ze heeft een jeans kleedje aan.

(Ze zijn nog niet gaan shoppen, die kleren had zo ook al in het weeshuis)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Ze zijn nog niet gaan shoppen, die kleren had zo ook al in het weeshuis) . Ze gaat zitten en kijkt rond." Mag ik een eitje?." Vraagt ze. Louis schept ei voor haar op." Dankje." Zegt ze en eet het op." Wat gaan de doen vandaag?." Vraagt spencer." Word het warm vandaag?." Vraagt Wendy." Euh 30 graden." Zeg ik ze knikken." Misschien naar het strand?." Vraagt spencer we knikken als goedkeuring. We eten in stilte voort.

Emily pov:
Als ik klaar ben ruimen de jongens alles op. De jongens pakken alles voor het strand." Liam Omhoelaat komt Ingrid?." Vraagt Niall." Ze komt naar het strand." Zegt Liam." Emily ben je klaar we gaan." Zegt Louis ik knik en ga mee naar buiten. Ze zetten me in de auto en rijden naar het strand. Als we der zijn stappen we uit." Babeeee." Hoor ik Liam roepen er komt een meisje naar ons." Hey." Zegt ze en stelt zich voor." Okay laten we plek zoeken." Zegt Wendy. We hebben plek en leggen onze spullen neer." Kom Emily bikini aan doen." Zegt Harry. We doen mijn bikini aan en ik ga terug zitten op mijn handoek.

" Wie wilt er gaan zwemmen?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



." Wie wilt er gaan zwemmen?." Vraagt Liam ik steek mijn hand op."  Okay." Hij doet mijn waterschoentjes aan we lopen naar het strand." Omg Liam van one direction." Er komen meisjes naar ons af." Mogen we een foto?." Vraagt een meisje Liam knikt en maakt een foto ik loop naar het strand en ga zitten de golven komen op mij. Er kruipt iets op mijn been ik kijk eraan en dan voel ik een steek in mijn been ik gil en ween. Mensen kijken me aan. Er komt iemand naar mij." Hey meisje wat is er?." Vraagt een meisje (wat een zin😂) ." Mijn been doet pijn." Zeg ik snikkend. Ze kijkt er naar." Je bent gestoken door een bij de angel zit er nog in zal hem proberen er uit te halen." Zegt ze en ik knik ze trek aan de angel ik gil van de pijn." Hebbes." Zegt ze en pakt me op." Waar liggen je ouders?." Vraagt ze ik wijs naar de plek en we wandelen er naartoe." Hoe bedoel je bent haar kwijt?!." Hoor ik Harry roepen." You got one fucking job." Zegt Harry boos.

Jenny pov:
Emily is nog een beetje aan het wenen." Euhm Hey." Zeg ik ongemakkelijk." Omg Emily ik was zo ongerust." Roept Harry meteen. En nu denken jullie hoe weet ze hun namen laten we erop houden dat ik vroeger fan was." Waar was ze?." Vraagt Liam." Ze zat bij het water." Zeg ik." Is er iets gebeurt?." Vraagt Niall." Ja ze is gestoken door een bij de angel heb ik eruit kunnen krijgen maar zou er wel ijs op leggen." Zeg ik." Wacht ben jij dat meisje niet van het park?." Vraagt Wendy." Ja." Zeg ik." Hoe kan ik je bedanken?." Vraagt Harry." Door Dankje te zeggen meer niet." Zeg ik half lachend." Nee ik wil iets doen." Zegt hij." Moet niet." Zeg ik." Jawel dankzij jou is ze terug ga mee uit eten deze avond wij trakteren." Zegt Louis." Nee nee dat moet zeker niet." Zeg ik meteen." Plsss." Zegt spencer. Ik geef het op ik ga niet winnen." Okay okay het is goed." Zeg ik lachend." Jeej." Zegt Emily." Ben je hier alleen." Vraagt Niall." Nee mijn ouders liggen verder op." Zeg ik." Okay." Zegt iedereen." Omhoelaat moet ik bij jullie zijn?." Vraag ik." Eum zeven uur?." Zegt Liam ik knik. Ze geven mij hun adres en ik zeg gedag en wandel naar mijn plek. Als ik er ben ga ik op mijn handdoek zitten en vertel het verhaal aan mijn ouders. Ik pak mijn gsm en zie dat in een bericht heb.
(H= Harry m= me)
H: nog is bedankt
M: geen probleem hoe is het met haar been?
H: goed er ligt ijs op
M: het kan zijn dat da morgen warm aanvoelt en dik is
H: hoe weet je dat allemaal?
M: heb het zelf al meegemaakt¯\_(ツ)_/¯
H: dat verklaart een hoop
M: Haha maar moet gaan zie je deze avond
H: byee x.
Ik ga liggen en sluit mijn ogen en geniet van de zon.

Louis pov:
Emily zit bij Harry op schoot het ijs ligt nog op haar been. Harry was echt ongerust." Harry sorry ik moest haar beter in de gaten houden." Zegt Liam." Je excuses is aanvaart maar let het niet nog is gebeurt wie weet wat was er gebeurt." Zegt Harry." Wie moet zich nog insmeren?." Vraagt Ingrid ." Emily." Zeg ik en Ingrid knikt en smeert haar in." Doet het nog pijn?." Vraagt spencer. Emily schud haar hoofd en legt haar hoofdje dan op Harry's borst." Hoelaat is het." Vraagt Ingrid." 17:00." Zegt Liam en ze knikt." Misschien moeten we beter gaan dan kan iedereen zicht rustig wassen." Zegt Wendy en we knikken en pakken alles in en gaan naar de auto en rijden naar huis. Emily ligt vredig te slapen in de auto.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu