Hoofdstuk 2

206 5 0

Emily pov:
Ik kijk in zijn groene ogen als hij bij mij is." Hey ik ben Harry styles en jij?." Vraagt hij lief." Emily Smith." Zeg ik zacht." Vertel is wat over jezelf." Zegt hij." Okay ik ben Emily ik ben 4 jaar ik hou van kleuren en rode appels." Zeg ik hij knikt. Hij staat op en gaat naar de verzorgster en praat wat met haar ik speel verder met mijn poppen." Emily wil je spullen pakken." Zegt Amber opeens."voor?." Vraag ik zacht ." Omdat Harry je geadopteerd heeft liefje." Zegt Amber ik knik en ga naar boven. Ik pak mijn koffertje en doe mijn kleren erin en dan komt Harry binnen." Hey ben je klaar?." Vraagt hij ik knik en pak zijn hand. Zijn handen zijn zo groot wow." Je handen zijn groot." Floep ik eruit. Hij lacht." Dankje." Zegt gij half lachend wij gaan naar beneden en zeg iedereen gedag. We gaan naar buiten waar een zwarte auto staat Harry zet me in een kinderstoeltje en maakt me vast. We rijden en stoppen bij een mooi groot huis.

 We rijden en stoppen bij een mooi groot huis

Ik kijk met grote ogen rond." Vindt je het mooi?." Vraagt hij en ik knik." HARRY!!." Roepen er opeens 3 jongens." Jongens rustig." Zegt Harry." Is dit Emily?."vraagt een jonge met bruin haar en blauwe ogen." Ja Emily dit is Louis, Liam en Niall." Zegt hij en wijst de jongens aan. "Kom naar binnen want ik heb honger." Zegt Niall iedereen lacht.

Harry pov:
We gaan naar binnen. Emily kijkt haar ogen uit we lachen erom." Kom laten je kamer zien." Zegt Liam en pakt haar op en lopen naar boven. Ik hoor gelach van boven en ik glimlach.." wat willen
Jullie eten?." Vraag ik." Macaroni." Zeggen ze in koor. Emily komt beneden met Liam." Emily lust je macaroni?." Vraagt Louis." JAAAA." Roept ze blij we lachen en ik maak het ." Papa." Hoor ik Emily zeggen. Ik smelt bij het woord papa." Ja sweetheart?." Vraag ik ." Mag ik de rest ook papa noemen maar met hun naam erbij?." Vraagt ze. Voor dat ik kon antwoorden roepte de rest dat het mag ik lach. Als het eten klaar is gaat iedereen aan tafel zitten en eten het op Niall natuurlijk veel. Emily zit onder de saus Liam veegt het af. Na eten gaan we een film kijken Emily klimt op mijn schoot. Na de film ligt ze vredig te slapen.

Adopted by Harry stylesLees dit verhaal GRATIS!