♒19.BİAİD♒

4.4K 703 1K
                                    

Vallaha çok sağolun bir gün olmadan geçtiniz. Beni çok fazla düşünen okuyucularım var sksjakj

Şu anki vote sayısına bakarak (284) sınırı 300 yapıyorum çünkü dört beş gün wattpad e giremeyeceğim. Kurban bayramı için köye gidiyorum.

İyi okumalar...

-tekrar!!

Oflayarak yanımdaki çantaya döndüm ve bilmem kaç yüzüncü içeceğimi alarak önüme döndüm. Sabahtan beri o kadar çok içecek içmiştim ki artık neredeyse kusacaktım. İçeceği kaldırarak ağzıma getirdiğim sırada dondum kaldım. Aklıma kameranın odağının sadece ben olduğum geldiğinde ne yapacağımı bilemiyordum.

Taehyung sinirle yerinden kalktı ve yanıma geldi.

-cidden anlamıyorum. Kameraların önünde harika bir şekilde şarkı söylüyorsun fakat konu oyunculuğa geldiğinde bir aptal gibi donup kalıyorsun. Nesin sen?!

Gözlerimi devirdim.

-elimde olan bir şey değil. Kameranın odağına geldiğimde ne yapacağımı bilemiyorum ve donup kalıyorum.

Kolumdan tutup beni oturduğum şezlongtan kaldırdığında sendeleyerek birkaç adım ileri gittim. Sabahtan beri oturduğum için popom uyuşmuştu. Taehyung biraz önce benim kalktığım yere oturarak bana döndü.

-beni izle.

Kollarımı göğsümün üzerinde birleştirerek ve onu izlemeye başladım. Ne kadar iyi yapabilir ki? Tamam sesi güzel olabilir ama her sesi güzel olanın güzel oyunculuğu olacak diye bir şey yok öyle değil mi?

Taehyung çantanın içerisinden ürünü aldı ve gözlerini kapayıp kafasını hafif yukarı kaldırarak içeceği içmeye başladı. Her yudumunda  adem elması aşağı yukarı hareket ediyor, sahilde esen hafif meltem sarı saçlarını hareketlendiriyordu. Oldukça değişik görünüyordu. Sanki bu dünyadan değilmiş gibi.

Harika

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Harika...

İçeceği dudaklarının arasından çekti ve bana döndü.

-işte bu şekilde yapman gerekiyor. Bu ilk ve son gösterişim, tamam mı?

Şu an neden gözüme çok tatlı görünüyor? Acaba içecek kafa mı yaptı? Bunun olma olasılığı yüksek çünkü oldukça fazla içtim.

-tamam mı?!

Bağırmasıyla yerimde sıçradım ve ne dediğini anlamasam da kafamı salladım. Başıyla onaylayıp oturduğu yerden kalktı ve kameranın başına geçti.

-tekrar.

Başımı salladım ve şezlonga oturdum. Ardından içimden üçe kadar sayıp içeceği çantadan çıkardım. İçeceği dudaklarıma yaklaştırırken nedense ellerim titriyordu.

Belkide İlk Aşk İlk Delilik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin