365/17 - 112 - UŽÍVÁNÍ

16 1 0
                                    

22.DUBNA 2017 - UŽÍVÁNÍ

DUBNA 2017 - UŽÍVÁNÍ

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak a je tu sobota. Říkal jsem si včera večer, že mne čeká víkend, kdy si tak nějak chci užít a nechci se stresovat povinnostmi. Přeci jenom týden mi jich nabídl až moc.

Taky jsem si říkal, že o podobě víkendu musí rozhodnout POCIT, přípradně POČASÍ kolem mne, aby mé užívání bylo opravdu maximální.

Dnešní den UŽÍVÁNÍ mi moje představy hned zkraje rána narušil potvora budík, který "někdo" nastavil na půl sedmou a "někdo" nějak zapomněl na víkend vypnout.

Trochu rozmrzele jsem tak po chvilce opustil ložnici a zamířil do obýváku na snídani. "Simir Gerchan" mi jistě spraví náladu. Televize nezklamala, byl to napínák! Až do doby, kdy Andulka s manželkou mi sdělili svou touhu: "Pojď s námi na nákup!"

Neznaje výsledek dobrodružství Kobry 11, vydal jsem se na dobrodružnou výpravu do místních luhů a hájů obchodních prostor místních masných krámů a potravin U Holuba. Výprava s ženou a dcerou proběhla ve stejném duchu, jako Kobra 11 - jen jejich revírem nebyla dálnice, ale zmíněné obchody a jejich tempo bylo opravdu vražedné. Hlavně pro mne.

Dopolední terapii zachránil povedený oběd, o který se společnými silami obě moje drahé ženy postaraly. Místo gaučingu a zažívání se moje kroky vydaly užít si odpoledne na hokejbale. Startovalo play-off a přesto, že mi zdraví nedovoluje aktivně se prohánět s hokejkou po stadionu, tak mi to nedá, a rád vždy zajdu alespoň tzv. "na čumendu".

Aby sobotní UŽÍVÁNÍ mělo ty opravdové grády, tak sobotu vyšperkovala návštěva tchána a tchýně mé ženy u nás doma podvečer. Vždycky mne něčím pobaví. Nezklamali ani dnes. Užili jsme se navzájem s plnou parádou.

Tak, jak bude zítra? Navážu na své představy o víkendu? Bude to to pravé UŽÍVÁNÍ?

365/17Kde žijí příběhy. Začni objevovat