bekle bizi partii

14.4K 782 138
                                    

Sevmek yetmiyor kuru kuru sana göre aşk tabiri buydu...

Sabaha yine o alarmın lanet sesiyele uyandım saten ya alarm yada anemin sesiyle güne başlıyorum amann neyse bugün bunları düşünemem nede olsa bugün parti var inşallah en güzel ben olmuşum dur, yine günlük rutin işlerimi halledim formamı giydim sonrada rimelimi sürüp o eşsiz dudaklarıma çürük vişneli lipbalmımı sürdüm
'Havalara bak '
Hııh ben hep havalıyım canımss
Annemi yanağından öptükten sonra direkt kapıya çıktım buray sevinçle"allahim bunlardamı görecektim ilk defa azra tam zamanında aşşağı indi"gülerek"abartma"diyip arabaya bindim yol boyunca kimse konuşmadı okula gelince havalı havalı iniyim dedim ama nerde ayağım nasıl olduysa koltuğa takıldı ve bam yerle öpüşme faslı herkez bana gülerken kahramanım beni kurtarmaya geldi eteğimi çekebildiğince çekip beni kaldırdı"kızım dikkatli olsan oran buran açılıyor"ben size kahraman demiştim demi ondan olsa olsa vahraman olur"iyiyim Sağol ateş"dedim imalı imalı ve önden yürümeye başladım. ..dersler nedense bugün çok sakin geçmişti ders bitince hemen eve gittim ateş tam bi hödük yaa insan bi akşam ben seni alırım falan derdi
'Niye sen onun neyisinki'
Doğru ben neyiyimki ama alsa ölürmüydü amann neyse bereni çağırmıştım beraber bizde giyinip partiye gitcektik off yaa bi partnerimiz bile yok buraydan umitliydim oda ecrin zoruyla onun partneri oldu off böyle hayatımı olur yaa hııh tam zamanı zil çaldı hemen koşarak kapıyı açtım ve bereni içeri soktum"hosbuldum azra"off buda amma abartiyo"he he ondan"dedim ve çekiştirerek odaya soktum"kızım nerdesin partinin başlamasına 20 dakika 43 saniye var""yuhh azra saniyeleridemi sandın"ayyh ne var herkes sayıyor....yoksa saymıyormu"uzatma hadi giyinelim geç kalıcaz saten orası çok uzak"hemen giyinmeye başladık ikimizde giyinince makyaj masasına oturduk annem içeri girince bizi süzüp"vayy bee sonunda kıza benzemişsiniz"diyince beren kaşlarını çatarak"aşk olsun gönül teyze biz erkek gibimi giyiniyoz""aynen öyle "diyip çıktı şuna bak yaa insan bi yok şaka yaptım falan der ama nerdee benim annem fazlami açık sözlü bence evett, ikimizde tamamen hazır olunca evden çıktık.

( Azranın giydiği kıyafet)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Azranın giydiği kıyafet)

( Berenin giydiği kıyafet )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Berenin giydiği kıyafet )

Bu ne yaa bir türlü taxsi gelmiyor. ...ohh sonunda bir tane geldi hemen bindik ve gideceğimiz yerin adresini adama uzattık çünkü yabancı dil yazıyordu ve biz bunu okuyamazdik adama rezil olmayalım dimi off partide başlamıştır şimdi. ..

ERKEK LİSESİ ( Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin