-Pra Roma eshte kusheri im?

-Po.

-Po i bie qe ai eshte rus , pse flet si italian?

-Ia ka fiksuar njera, nejse.Kjo nuk eshte tema qe duhet te flasim tani.

-Po , ke te drejte.C'do te behet?

-Te shohim.Kaia eshte rritur shume .

-Po, e ke pare?

-Disa here , eshte si nje princeshe.

-Po emrin nga i di?kush te ka treguar per te?

-Jam nje lider mafie , kam edhe un burimet e mija.

-Ah po.Dua te te pyes per dicka.

-Sigurisht, vazhdo.

-Ti e vrave Antonin?

-Jo.

-Kush e vrau atehere?

-Nuk e di , besoj se ata qe i ka patur punet keq.

-Mateo e dinte?

-Per cfare?

-Qe un jam me ty, qe ti je gjalle,per te verteten?E di ai?

-Nuk e di.

-Dua te shkoj dhe ta takoj, dua ta pyes.

-Me vone Katia, me vone.

-Perse?

-Sepse duhet te jesh e lodhur.Tani kam edhe une disa pyetje per ty.

-Po.

-Te morri malli per mua?

-..Hmm..Ne fillim po sepse te doja pavaresisht cfare me kishe bere..

-Po tani?

-Nuk e di..

-Po Mateon e do akoma?

-Un..un.........

Do tju duhet te prisni pak per te marr vesh a e do apo jo, pjesen qe postova do ta vazhdoj me vone perseri...

The mafia love  1 BY RESIRead this story for FREE!