A/N

647 18 6
                         


I know, I know.

Ik ben nog bezig met een verhaal  (dat nu offline staat haha), maar ik moest gewoon een fanfiction maken van The Maze. 


Ik bedoel de films zijn fantastisch en ik heb net de boeken (en al uitgelezen) dus ik had zoveel inspiratie en dan ook nog eens wattpad boeken van The Maze lezen helpt niet echt. 


Ik ga de hoofdstukken in verschillende delen plaatsen omdat een hoofdstuk van 6000 woorden wel erg veel is voor wattpad. Dus schrik niet als het opeens midden in een gesprek stopt dat komt door mij. Ook een hoofdstuk van 4000 woorden is wel erg veel dus die is ook doormidden gesplitst, een hoofdstuk van 6000 woorden is opgesplitst in 4 nieuwe hoofdstukken dus daarom is het niet altijd even spannend. 


Ik gebruik trouwens wel alle Engelse woorden dus (bijvoorbeeld) niet niezelkop maar slinthead :) omdat als ik een woord vergeet, ik anders alle boeken moet afspeuren naar dat shucking woord en de Engelse staan over al op het internet duss... 


Soms gebruik ik wel Nederlandse woorden en soms niet dus als je je daaraan ergert raad ik je af dit verhaal te gaan lezen.


O en ik ga uit van het boek en de film dus sommige dingen lijken op die van het boek en andere op van de film. Maar ik zal proberen het meeste van de film aan te houden omdat toen ik FanFictie's ging schrijven ik van sommige niks snapte omdat ik de boeken nog niet had gelezen...


Oh er was een probleempje ik schrijf/schreef dit verhaal via word en met  wattpad en word is iets raars want als ik kopieer en plak doen de enters het niet daarom staan daar punten... like this:

bla bla bla 

.

.

bla bla bla.....


Er gaan trouwens ook veel mensen dood...


Ik hou trouwens van Newt dus ik denk dat je al wel kan raden wat er gebeurt in dit boek ;)


Kun je niet tegen iets van het bovenstaande dan raad ik je af dit boek te lezen, als je de film niet goed kent kan het  begin een beetje verwarrend zijn maar het wordt later wel iets duidelijker (iets niet veel, iets)


Alle personages, afgezien van Hope, behoren toe aan James Dashner (is dat hoe je dat zegt?) Gelieve niks te kopiëren van dit boek  aangezien ik er heel veel werk in heb  gestopt en het niet erg leuk is als iemand dat steelt binnen 5 minuten terwijl ik er maanden aan heb gewerkt.


Ik heb alle hoofdstukken een naam gegeven (iets wat ik normaal nooit doe) Omdat ik het wel eens wou uitproberen en het heeft een soort van dubbele betekenis (meestal, niet altijd)


Ben je er nog? Nou, mooi dan:

Heel veel plezier!!

Xxx, ellicejeee

The Maze GirlWaar verhalen leven. Ontdek nu