I.N 3

51 3 0

Di lapangan kapal terbang

Kesemua mula melangkah keluar dari kapal terbang dengan muka yang teramat penat sangat.Duduk dalam kapal terbang sakit badan juga walaupun dapat tidur pun bukan dapat rehat badan dengan betul.

"huargghh"nguap jungkook setelah melangkah masuk ke dalam banguna airport tersebut.

"kya..jungkook..hilang mancho kau"kata v memberitahu.Jungkook mengulingkan matanya saja.

"okay...kita duduk dalam bulatan ni okay"pesan manager mereka membuat mereka bertujuh mengangguk tanda faham.

"okay ..sudah?"tanya manager ke semua staff di situ.semua mengangguk saja.

"kami sudah bersedia"kata manager berbahasa jepun ke sekumpulan pramugara.mereka mengangguk tanda faham mula melakukan misi.

Skip

"huargghh..boleh tahan bosan jugak kerja gini"kata ryosuke menguap menahan ngatuk.Yuto hanya mengangkat bahu saja.Di situ masih ramai peminat menunggu artis idola mereka datang.

"yuto!ryosuke!mereka dalam perjalanan sampai sini..standby"jerit reina memberi tahu.mereka mendengar mengangguk mula bangun berdiri untuk menanti.

Dalam beberapa minit muncul dua buah kereta hitam di situ.mereka meluru ke arah kereta tersebut.peminat mula berpusu-pusu menghampiri ke mereka.

"hey!berundur semua"marah yuto menolak mereka supaya berundur.mereka berundur ke belakang apabila dengar yuto marah.pintu kereta tersebut terbuka dan keluar la artis kegemaran mereka.

"huaghhh!!!oppa!!!ashiteru!!!"

"oppa!!!"

yuto menguling mata mendengarnya lalu memberi arahan supaya menjaga artis tersebut dengan baik.apabila mereka sudah turun kesemua mereka semua melangkah masuk ke dalam.begitu juga ryosuke membawa mereka masuk ke dalam.

"berundur semua..sila beri perhatian!"jerit ryosuke tidak sedikit berginjak langsung.akhirnya mereka masuk.

"annyeonghaseyo!"sapa artis tersebut menunduk hormat setelah masuk ke dalam.

"annyeonghaseyo"balas yang lain menunduk hormat.

"anyeong bts"

"eh?jiwon-ssi!"kata salah seorang lelaki dari group tu terkejut.

"nae...mwoya?"tanya jiwon ketawa kecil.

"ingat kan jiwon tak ikut sekali"kata lelaki duduk paling hujung sekali.

"aku first datang sini..okay mari aku kenalkan..ni ketua bodyguards korang...Reina Tanaka"kata jiwon memperkenalkannya.

"annyeonghaseyo"kata reina tunduk hormat.

"ohh annyeong..can speak korea?"tanya lelaki yang memakai spek mata.

"nae..saya belajar ambil bahsa korea..so pan--"kata reina tetiba berhenti apabila seorang lelaki menyampuk.

"huwahhh...hyung..kookie ngatuk la..nk rehat"kata lelaki tu pejam mata.yang lain memandang sesama mereka lalu memandang ke reina kembali.

"nanti sambung..kami nak rehat dulu yer"kata lelaki tu dengan hormat.reina mendengar tu mengangguk saja.mereka melangkah ke arah lift untuk naik berehat.

"siapa namja tadi?"tanya reina memandang jiwon yang memeluk tubuh saja.

"yang mana?"

"alaa..yang berbudi bahasa tadi..lemah lembut"kata reina memandang jiwon dengan muka penuh harapan.lama juga mereka diam.

Isteriku NINJA?Where stories live. Discover now