(rikujtim libri po ripostohet  pasi e fshiva dhe mesazhet jane te dikurshme.)

hello people!


Kam munguar rreth dy jave ne wattpad, dhe update nuk kam bere .Epo besoj se do tju duhet te prisni gjate,pasi kam pasur disa probleme.

1.Laptopi im ka marr virus , e nuk shkruaj dot.

2.Me duhet te mesoj me shume sepse kam provimet e lirimit.

3.S'kam patur frymezim.

Shpresoj kur te rregullohem e frymezimi te vij do te shkruaj.Faleminderit per +1100 readers!

 Me shkruani per cdo gje qe do te donit te dinit apo pyesni per librin..Bye bye..

The mafia love  1 BY RESIRead this story for FREE!