OSH-01

1.7K 189 19

[Han Ye Seul pov]

Masa tu musim panas.dia crush aku.Oh Sehun melamar aku untuk menjadi girlfriend dia.walau pun dia sedang melamar aku,wajahnya tetap dingin.langsung tiada mimik wajah ceria.beku 24/7.

Tapi itu aku tak kesah.aku kesahkan kenapa dia ajak aku couple??for what??

Dan ayat dia masa tengah lamar aku tu sampai hari ni aku ingat.

Dia kata dekat aku walau apa pun terjadi,dia suruh aku tetap stay dengan dia.

Dia kata kalau aku stay,dia pun akan stay dengan aku..

Tapi kenapa STAY?!

Takde ayat lain agaknya.

[End Ye Seul pov]

******

[Oh Sehun pov]

Aku pilih dia sebab aku sering kali nampak dia stalk aku.sebab tu aku pilih dia.

Aku nak tengok sejauh mana dia akan stay dengan aku.dia gadis ke 10 aku ajak couple.sembilan yang lain semua tak boleh pakai.pandang aku hanya kerana rupa dan kekayaan aku je.

Aku nak cari kesetiaan pada cinta bukan rupa.

Aku suka bagi ayat stay.bagi aku ayat itu sungguh bermakna dan unik di telingaku.

Aku harap dia akan stay dengan aku...

[End Sehun pov]

Coming Soon..


Kak nanti shah cuba beralih arus ya.buat akak sama Sehun bahagia.biarlah mula-mula sedih dulu nanti bahagia lah.ya?

Akan update bila story Baekhyun tamat..

[C]StayRead this story for FREE!