Krl-1-Elfida - 8. Bölüm

42.2K 4.3K 1.6K
                                    


Aynur ve Tuğba arabanın içinde kurtaracakları çocuk hakkında bilgileri kontrol ediyorlardı. Aynur "Anlat bakalım Tuğba kimi kurtaracağız, neler yapmış o şerefsiz kadın?" diye sordu.

"Komutanım, Sevim denen bu kadın üvey anne. İkinci evliliğini yaptığı Mesut'tan olan iki çocuğa şiddet uyguluyor. Mesut kamyon şoförü, bazen bir hafta eve uğramadığı oluyormuş. Sevim kocasının evde olmadığı zamanlarda iki çocuğu zincirle bağlıyor, aç ve susuz bırakıyor. Ayrıca eve erkek aldığı için çocuklar görmesin diye evin kömürlüğünde falan yatırıyormuş bazen." diye konuşmaya devam ederken Aynur, Tuğba'yı durdurdu. "Bu kadarı yeterli. Evde kim var? " diye sordu. Tuğba " Bekleyen adaylarımızın dediğine göre çocuklar kömürlükteymiş, kadında evde yalnız. " diyerek cevap verdi. Aynur " Başlayalım o zaman. Sen kömürlükteki çocuklar ile ilgilen. Kadını bana bırak. " diyerek kapıya doğru yöneldi. Kapı ziline basarak kadının kapıyı açmasını bekledi.

Bir kaç saniye bekledikten sonra Sevim kapıyı açarak "Buyurun ne istemiştiniz?" diye sordu. Aynur öfke ile "Senin canını istiyorum." diyerek yakasından tuttuğu Sevim'in suratına kafa attı. Kafa darbesi ile yere kapaklanan Sevim'in burnundan kanlar akıyor, acı ile bağırıyordu. Aynur yerdeki kadının karnına tekme vurarak "Gücün ufacık çocuklara mı yetiyor şerefsiz kadın, ahlaksız utanmaz. Bu çocukların babası senin karnını doyurmak için günlerce yollarda sürünerek, evden uzakta çalışıyor. Sana evlatlarını emanet ediyor. Sen evlatlarına işkence ediyor erkeklerin altına yatıyorsun. Aynur işkence yaptıktan sonra Sevim'in saçlarından sürüyerek banyodaki küvete koydu. Saç kurutma makinasının fişini takarak makinayı su dolu kefenin içine attı. Kanlar içindeki Sevim elektrikli küvetin içinde açı çeke çeke can verdi. Aynur küvetin içine bir çift kırmızı eldiven atarak arkasını dönüp evden çıktı. Kapıda arabanın içinde bekleyen Tuğba, Aynur'un gelmesi ile hemen gaza basarak evin önünden uzaklaşırken, Aynur "Çocukları uzaklaştırdın mı evden?" diye sordu. Tuğba" Komutanım İkisini de kömürlükten çıkardım. Biraz para vererek bakkala gönderdim. Polis de gelmek üzeredir. Çocuklar eve gelmeden polisler eve girer." dediği sırada polis ekipleri araçlarının yanından hızla geçip gitti.

Aynur, "Güzeeeel, ilk işimizi hallettiğimize göre Aziz dosyası hakkında neler yaptın ve nasıl bir yol izleyeceğiz anlat bakalım." diye sordu, rahatlamış bir şekilde koltuğa yaslanarak. Tuğba" Komutanım öncelikle beş kişilik bir ekip ayarlayacağız, sizin emrinizle saha elemanı. Aziz hakkında yapılan bütün araştırmalar tekrar toplanıp gözden geçirilecek. Ayrıca isimsiz cesetlerin hepsi kontrol edilecek. Tekrar çöpçülük yapabilir olasılığı ile ülke genelinde çöpçülük yapan bütün çöpçüler araştırılacak." diye açıklamada bulundu. Aynur " Daha geniş bir araştırma yapacaksın, elimizdeki bütün imkânlar kullanılacak. İnsan üstü bir çaba uygulanacak ve bu dosya kapanacak anlaşıldı mı?" diye sordu. Tuğba "Emredersiniz komutanım." diye karşılık verdi.

************

Elfida duştan çıkıp soğuk odanın etkisini üzerinden atarak koğuşa girdi. Koğuşta kıvırcık saçlı gözlüklü Merve ve minyon tipli Hatice vardı. Elfida'yı görünce dört kişilik koğuşun en köşesine doğru gidip sindiler. Elfida pencerenin solunda duran iki kişilik ranzanın üst kısmına havlusunu koyarak "Burası boş mu?" diye sordu. Kızlar korkudan evet manasında kafalarını salladılar sadece. Çantasından kuru kafa resmini çıkararak duvara yapıştırdı. Gutter brothers posterini de onun yanına yapıştırdı. Laptopu ve cep telefonunu yatağın üzerine bırakarak kızlara baktı. "Umarım eşyalarıma dokunmamak ile ilgili hassasiyetimi anlamışsınızdır." diyerek bavulunu dolabına dizmeye başladı. Dolabını düzenledikten sonra bakışlarını sertleştirerek kızların üzerine doğru yürümeye başladı. Kızlar iyice duvara doğru sinmiş, korku ile ona bakıyorlardı. Elfida kızlara iyice yaklaşınca, kızlar korkudan neredeyse çığlık atacaklardı. Elfida "Korkmayın bir şey yapmayacağım. Benim adım Elfida, eğer kurallarıma uyarsanız sıkıntı çıkmaz. Kurallarım çok basit, gürültü yapılmayacak koğuşta. Eşyalarıma ve bana dokunulmayacak. Anlaşıldı mı? " diye sordu. Kızlar ikisi aynı anda "Anlaşıldı." dediler. Elfida"Lazım olursa diye soruyorum, isimlerininiz nedir?" diye sordu. Gözlüklü olanı " Merve ben."dedi titrek sesi ile kekeleyerek. Minyon olan da Merve gibi kekeleyerek" Ben de Hatice." dedi. Elfida "Memnun oldum, anlaştığımıza göre sıkıntı yok demektir." diyerek bir çırpıda ranzasına atladı. Ayaklarını bağdaş yapıp, laptopu üzerine koydu. Laptopu açılınca gelen mesajların çokluğu ile şaşkına döndü. Hazal bir sürü mesaj atmıştı. Mesajların başında daözlediğinden bahsediyordu.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin