Kitaplaşma sürecimiz hakkında ^^

23.5K 954 478
                                    




Merhabalar sevdiceklerim keklerim her şeylerim. Size Devrim'in kitaplaşma süreci ile ilgili bilmeniz gereken şeyleri anlatacağım şimdi. Bu yola beraber çıkıp bugünlere kadar geldiğimiz için çok mutluyum. Hepinizi canımdan çok seviyorum.

1- Devrim Wattpad'de olduğu haliyle mi kalacak?

Hayır. Bu sorunun cevabı yıldızlı bir hayır. 16 yaşında yazmaya başladığım bu kitap, 2 yıl sonra elimden geçtiğinde gelişti ve güzelleşti. Takdir edersiniz ki, iki yılda bende değiştim. Yazımım kuvvetlendi, anlatımım kuvvetlendi. Aynı kalması anlamsız olurdu. Lakin kitapta sevdiğiniz şeylerin, Devrim'i sevmenize sebep olan şeylerin değişmediğini garanti edebilirim.

2- Karakterler 11. sınıf oldu mu?

Oldu keklerim. Sizin isteğiniz doğrultusunda, kurgunun girişinde bir değişiklikle karakterler 11. sınıfa geldi. Sizin için yapılan bu değişiklik, içinize siner diye umuyorum. Merak etmeyin, değişiklik öyle rahatsız edici boyutta değil.

3- Kitap ne zaman çıkacak?

Kitap, 2017 Nisan ayında çıkacak. Tarihi kesin olarak belli değil fakat Nisan ayında Epsilon Yayınevi ile kesinlikle çıkıyor.

4- Devrim tek kitap mı olacak?

Hayır. Devrim wattpad'de ki aşırı uzunluğu nedeni ile ikiye bölündü. Böylece normalde ilk kitabımız olan kitap, iki kitap olarak çıkacak. İlk kitap Nisan ayında, ikinci kitap daha sonra.

5- Kitaptaki her şeyi okumuş mu olacağız?

Hayır. Girişte, gelişmede büyük değişiklikler olmakla birlikte, birinci kitabın sonunda hiç okumadığınız bir final de sizi bekliyor. Bu finale doğru giden olayları okumamış olmanızda cabası. İkinci kitapta ise sadece kısa bir bölüm okumuş olacaksınız. Giriş ve final kısımlarını okumamış olacaksınız. O yüzden ben kitabı zaten okudum düşüncesi hatalı bir düşünce olur. Hiç bilmediğiniz bir Devrim bekliyor sizleri.

6- İmza günlerimiz olacak mı?

Elbetteki olacak. Sizlere sarılmayı ve vakit geçirme şansını nasıl kaçırabilirim? Fuarlara mümkün olduğunca katılınacağı gibi, en yakın zamanda olan Nisan'daki İzmir fuarına da katılma şansımız olabilir. Şu an için kesin değil, ama kesinleşirse açıklayacağım.

Lütfen eliftorunx instagram hesabından gelişmeleri takip edin.

7- Kapak fotoğrafı nasıl olacak?

Kapağımız için dünya tatlısı bir model kullanacağız. Kapak hazır olduğunda sizinle de paylaşacağım.

8- Yeni bölüm gelecek mi?

Arkadaşlar dediğim gibi kitap ikiye bölündüğü için yeni bölüm gelmesi ya da finalin burada olması mümkünatı olmayan şeyler. Yeni bölüm atmam henüz birinci kitap çıkmadan ikinciye devam etmem demek olur. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurup anlayışlı davranın.

9-Kitap güzel oldu mu?

Çok güzel oldu, sizden güzel olmasın :*

Benimde minik bir sorum var. Hangi şehirlere gelmemi isterdiniz? 💕

Hepinizi çok seviyorum. Kitabımıza, ailemize, keklerim için bütün vaktimi ve emeğimi harcadım, beni tanıyorsanız bunu biliyorsunuzdur. Kalbimin en samimi yerlerinde hazırlayıp sıcak servis edeceğim. Hepinize bir gün sıkı sıkı sarılmak dileğiyle <3

Bana ulaşmak için;
Instagram: eliftorunx
Instagram: devrim.wattpad

-

Wattpad'de yayınlanan diğer kitaplara göz atmayı unutmayın ^^

DEVRİM- Erkek Lisesinde Tek KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin