Pasul 4.

1.6K 172 43
                                    

Am revent, tinere Chowder. Fii pregatit caci urmeaza o noua lectie care te va ajuta in definizarea cunostintelor tale in legatura cu acest site.

Astazi invatam cum scriem o carte  de "comanda".

"Scris?!"

Pai dar tu ce credeai? Ca vii aici si cu doua complimente I-ai cucerit pe populari. Asta este un site cu o singura directie *gluma buna*, aceea fiind scrisul.

Mare parte din populatia acestui site este feminina. Din asta ce rezulta? "Ca daca vine un baiat devin din lesbience in bisexuale?". Poate si asta...dar cel mai important ca tanjesc dupa un anumit tip de carti pe care mie imi place sa-l numesc carti de comanda. Ai un tipar fix si orice urma de abatere este sanctionata. Nu cumva sa scrii porcarii ca o poveste de dragoste din primul razboi mondial. Ai trei optiuni:

1) Scrii un fanfic despre OneDirectionCeaMaiIubibilaTrupaASecoluli. Daca totusi nu ai idei, iti dau eu una foarte originala, cu conditia sa nu mai spui nimanui de ea. Sa zicem Harry Styles, sa fie un baiat rau. Asa, si sa se indragosteasca de o tipa noua timida. Ba bum! Nu-I asa ca-s geniala?

2) Scrie o carte despre stele. Desi parand a fi o idee prea ciudata, crede-ma este foarte consumata. Si nu iti faci probleme ca esti primul ciudat care scrie asta. Mai sunt inca 30 de oameni cu acelasi subiect. Si aici am o idee: o tipa care sa vorbeasca cu stelele, sau ea sa fie o stea. Hai, iubeste-ma, ca sunt asa de inteligenta.

Uneori chiar cred ca iti dau totul mura-n gura.

Si ultima dar nu cea din urma. 3) Scrie un roman de scrisori. Aici n-ai treaba, e asa folosita ideea ca sigur va prinde. Cum se scrie? Alege o poveste de dragoste pe care o transpui in niste scrisori. Si daca nu esti bun la metafore, stai chill. Amesteca epitete peste epitete, pui un pic de sentiment, amesteci cu un peisaj, chemi o lama sa scuipe peste foaia electronica si jur ca iese o nebunie de carte. Peste 3K cititori! Muah!

Acum astepti sa curga voturile si followeri!

Scriitor de succes pe Wattpad//completa//Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon