Act I : Lacrimi pentru el

670 15 14

Intr-o noapte sumbra , intr-un loc ce parca parea pustiu; m-am trezit dintr-o data in mijlocul drumului strigand.Dupa ce linistea se aseza necontenit pe toate strazile, un sunet de roti se auzea incet pe asfalt .Nu erau rotile unei masini sau a unei biciclete, erau rotile unor role.Dar cine se dadea la ora aceasta tarzie pe role?Eu vorbeam , care stateam in mijlocul strazii strigand?Luna sclipea asupra pamantului fiind singura sursa de lumina, deoarece toate luminile erau stinse.In cateva momente sunetul de role s-a oprit iar in fata mea statea o fata inalta, imbracata frumos, cu parul negru ca intunericul , ochii caprui spre negru in centrul noptii, iar silueta perfecta pentru o fata ca ea. Fara sa mai stau pe ganduri mi-am dat foarte repede seama cine e. Era verisoara unui baiat pe care il cunoscusem acum multa vreme , pe care l-am iubit din tot sufletul meu dar nu a fost sa fie. Cu inima impietrita si sumbra , m-am indreptat spre ea zicandu-i:

-Te rog!Te implor, du-ma la el!zisam cu lacrami in ochi si cu durere nemarginita in suflet, iar apoi am primit un raspuns care imi inghetase pana si inima-mi de piatra.

-Nu!Nu o sa-l mai vezi vreodata!

Cazand in genunchi, plangeam de nici macar soarele nu ma mai  putea opri . O idee imi veni in clipe grele, salvandu-mi nici macar sfert din suflet in care de mult nu mai nadajduiam. Am urmarit-o pe fata aceea, fugind cu sufletul la gura,  caci oricat de tare mergea,  nu reusea sa scape de mine. In cateva momente ea a disparut, iar eu am ramas singura pe un pod pustiu , in inima singuratatii . Pe langa mine trecu o masina, iar eu intorcandu-ma , l-am vazut!Am inceput sa fug cum nu mai fugisem toata viata mea .Ajunsa fata in fata cu el, fie ca vroia fie ca nu , i-am sarit plangand in brate, dandu-i sufletului sau sa vada suferinta dintr-al meu . Luna plina stralucea tainic asupra mea, fiecare lacrima transformandu-se intr-o perla a lunii . Mi-am deschis aripile ingeresti , frumos stralucitoare si sclipitoare in lumina tainica a misterului, inconjurata de lumina lunii am fost ridicata in mijlocul cerului , de-un pas cu luna si singurul lucru pe care il mai nadajduiam era acela de a auzi strigatul lui, care parca s-ar fi auzit in toata lumea:

-Denii!!! 

Ultima lacrimaCitește această povestire GRATUIT!