Part 3

30 4 0

*dicafe*

"Woiii...lambat giler turun..ko panggil orang ke buat org..??"kata hae rin smbil mencekak pinggang

"Hehe mian lah tadi kita orang tunggu dorang ni sebab tu lambat"kata ga in dengan ha ra

"Haa ye la"kata hae rin *rolling eyes*

"Weyh ga in ko nak order ape"tanye she ril

"Aku nak order hati ko boleh tak"balas ga in*smirk*(haih x habis2 lagi main pickuplines)

"Jangan sampai kaki aq melekat kat muka ko satgi kang cepat ah nk order ape"tanye she ril

"Haih yela2 aku nak order cheese cake ngan latte caramel😄"kata ga in

"Oky"balas she ril

"Unnie tak makan ke"tanye ga in kat hwayoung

"Dah order tadi dekat ha ra"balas hwayoung

"Erm unnie ga in nak tanye satu soalan leh x"tanya ga in

"Tanya je lah ga in nak tanye 10 soalan pun boleh"balas hwayoung

"Oky..erm unnie kan ga in tahu yang unnie suke kat jiminie oppa kan kalau lah jiminie oppa suke kat unnie jugak and dye confess kat unnie..unnie terima tak"tanye panjang lebar ga in

"Ermm😶👉👈 mybe terima and kenape tanye soalan cam tu kat unnie"tanye hwayoung yang dah blushing tahap dewa

"Ermm tak ade pape😄😆"balas ga in

"Weyh nah makanan yang ko order"kata she ril yang tadi beli makanan untuk ga in

"Yey cheese cake!!"kata ga in yang seronok kerana cake favnye ade di depan mata dye

"Heh tak habis-habis dengan cheese cake dye"kata she ril

"Yah ha ra asal lambat sangat makanan unnie!!"jerit hwayoung

"Haih tak reti sabar betullah nenek ni...ni haa makanan ko"kata ha ra

"Kuajar punya ha ra ko kate aku nenek!!"kata hwayoung

"Ko memang nenek pun😆😝😜"kata ha ra

"Weyh ga in nak sikit cheese cake ko"kata min

"Ah ko memang tak ah aq nak bagi ko😜😝 cheese cake is my bae"kata ga in

"Unnie...na ra nak sikit leh tak 🙂👉👈"tanya na ra

"Emm sikit je tau kalau lebih aku bunuh ko😉"kata ga in

"Oky...sayang unnie😆"kata na ra dengan teruja

"Kurang asam...asam dah habis ko ga in aku mintak sikit cheese cake tu ko tak bagi tapi bila budak hingusan ni mintak ko kasi pulak sampai haty ko😭"kata min yang pasrah tak tentu pasal

"Ko lain na ra lain ko kawan tak guna nara saeng aku yang paling baik daripada ko😄😝"kata ga in

"Anda memang kejam😭😢"kata min

"Hidup harus lah kejam😆😉"kata ga in *gelak terkekek-kekek*

"Babi lu ga in"kata min

"Babi tak  ade kene mengena lah lee min ssi...sian dye di persalahkan😂😆"balas ga in

"Muahahahaha...min kalah ngan ga in"kata hae rin yang tetiba menyampuk

"Diam lah ko nenek kebayan😲😠"kata min *point kat hae rin*

"Kuajar punya janda anak 100 ko cakap aku nenek kebayan😡😠..hello aku ratu paling cute+lawa ehh siap banyak fans lagi ko ade😎"kata hae rin dengan bangga

OH NO !! My First Love Is A Classmate||Minhyuk Monsta X FF||Read this story for FREE!