İmza Günü + Duyuru

333K 12.3K 489
                                    


Merhaba Dünyanın En Güzel Okurları! Bölüm bekliyorsunuz ama maalesef şehir dışındayım imza günüm için. Yavaş yavaş tüm şehirlere gelip her birinizle buluşacağım, ilk sırada Bursa var. Yarın yani 25 Mart Cumartesi Bursa'dayım! Saat tam 2'de 2.Salon İndigo Kitap Standı'nda Tüyap Bursa'dayım, hepinizi mutlaka mutlaka bekliyorum :') Gelin, tanışalım, sarılalım^^ Kitap imzalatmanıza gerek yok hep dedim bunu, bir kağıtla bir defterle gelin 3391 Kilometre adına bile imzalarım, önemli olan tek şey sizinle tanışmak, sarılmak :') Mesafeleri aşmak, olduğunuz her yere gelmek istiyorum, kilometreler sarılmamıza engel değil, beni yalnız bırakmayın :') Gelmemi istediğiniz şehirleri yazdığınızda dikkate alıyorum, her yere gelmeye çalışacağım, söz veriyorum hepinizle sarılacağız. Ve bir güzel haberim daha var. Dördüncü kitabım Asansör çıktı :') Şöyle söyleyeyim, hayatımda ilk defa yazdığım bir kitabın basılı halini alıp oturup baştan sona okuyacağım. Asansör'ü yazdıktan sonra dönüp dönüp defalarca okudum her defasında her satırda gülme krizine girdim. Bu kitapla size bunu vaat ediyorum, gülmekten okuyamayacaksınız! Kitabın konusunu ve resimlerini ekliyorum,

 Bu kitapla size bunu vaat ediyorum, gülmekten okuyamayacaksınız! Kitabın konusunu ve resimlerini ekliyorum,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

 -Bu Bir Asansörde Kalma Hikâyesi!-Evlendiğiniz gece başınıza gelebilecek en saçma şey nedir? Aklınızın sınırlarını biraz zorlayın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


-Bu Bir Asansörde Kalma Hikâyesi!-
Evlendiğiniz gece başınıza gelebilecek en saçma şey nedir?
Aklınızın sınırlarını biraz zorlayın...
Şöyle düşünün,
Balayı için geldiğiniz otelde o otele sizin gibi balayı için gelen diğer bir çiftin ''damadıyla'' asansörde kalsanız ne yapardınız?
İnanın bana ;
Asansörün kapısı kapanırken var olan hiçbir şey, o kapı tekrar açıldığında eskisi gibi olmayacak!
Bu hikâyeyi, gülmekten okuyamayacaksınız... ''Tüm bunları yaşayacağımı bilerek geçmişe dönsem, o asansöre yine binerim. Hem de koşa koşa binerim... Koşa koşa.''

---

Tüm kitapçılara dün dağıtılmaya başlandı, haftasonu ya da en geç Pazartesi her yerde olacak, kitabımız ciltli ve 25 tl, internet sitelerinden indirimle alabilirsiniz. Özellikle d&r'ın sitesi dr.com.tr'de tam 15 tl! Bu arada bazı sitelerde ince kapak yazıyor ama tamamen yanlışlıkla yazılmış, ince kapaklı hali yok aldığınızda ciltli gelecek^^ Kitapla fotoğraflarınızı bekliyorumm :')

3391 KilometreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin