...Χαίρω πολύ...{25}

1.2K 169 19

Είμαι σίγουρος πως μια μέρα
Θα σα δω ξανά
Όμως πως θα είμαι σίγουρος πως θα είσαι αληθινή;
Όπου και αν κοιτάξω
Είσαι εκεί
Στοιχιώνοντας με...
Μερικές φορές ακόμη και στην δική μου αντανάκλαση.

Νόα....(😂εχουν να κλάψουν μανούλες😂)

Ένα έχω να πω!Η Τερίσα είχε κάνει καταπληκτική δουλειά με την εμφάνιση μου.Τα μακριά μαλλιά και τα μούσια μου είχαν εξαφανιστεί,οι μαύροι κύκλοι από την αυπνία το ίδιο.Δεν ξέρω πως τα είχε καταφέρει και το είχε κάνει αυτό,είχα αρκετά χρόνια να δω τον εαυτό μου έτσι,τόσο φρέσκο,ξεκούραστο και γοητευτικό.Από τότε που εργαζόμουν στην εταιρία και καλοπερνούσανμε τα λεφτά του μπαμπάκα μου.
Μαζί με τον Μαρκ που είχε πάει για κουστούμι,είχα διαλέξει ένα μαύρο κουστούμι,με άσπρο πουκάμισο,παπιγιόν και μαύρα σκαρπίνια ολοκλήρωναν το λουκ.

Ήθελα κάτι απλό και να ταιριάζει με το κουστούμι που είχε διαλέξει ο Μαρκ,μπορώ να πω πως ήταν ο ομορφότερος γαμπρός που είχα αντικρίσει στην ζωή μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ήθελα κάτι απλό και να ταιριάζει με το κουστούμι που είχε διαλέξει ο Μαρκ,μπορώ να πω πως ήταν ο ομορφότερος γαμπρός που είχα αντικρίσει στην ζωή μου.Ναι!Είχα γίνει ευαίσθητος μάλλον που έπερνε την μοναδική μου ανηψιά μακριά,τι μακριά δηλαδή,μερικά βήματα από το σπίτι,αλλά θεωρητηκά με τον γάμο την έπερνε από εμάς.
Φυσικά εκτός από αυτό με είχε επιρρεάσει και ο Πάμπλο που έκλαιγε σαν μωρό παιδί στην αγκαλιά του Μαρκ.Ο ναι,αυτοί οι δύο η που θα σκοτώνονταν ή που θα γινόντουσαν οι καλήτεροι φίλοι και έγινε το δεύτερο,ένιωθα πως έχανα τον κολλητό μου.
Άλλο ένα πρόσωπο δηλαδή που θα έχανα!

Άλλο ένα πρόσωπο δηλαδή που θα έχανα!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Σαν το καλό κρασιΔιαβάστε αυτήν την ιστορία ΔΩΡΕΑΝ!