Bemutatkozások... (késöbb bővül)

103 6 0

Név: Tiffany RowlandKor: 14Testvér: Brandon Ryan Rowland, Hunter Bryce Rowland, Ashton RowlandBarátok: Magcon, Nadia Turner, Mark ThomasPasija/Csaja: NincssssHáziállat: Chloè, Francia BulldogTöbb tudnivaló: Csá! Tiffany vagyok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Név: Tiffany Rowland
Kor: 14
Testvér: Brandon Ryan Rowland, Hunter Bryce Rowland, Ashton Rowland
Barátok: Magcon, Nadia Turner, Mark Thomas
Pasija/Csaja: Nincssss
Háziállat: Chloè, Francia Bulldog
Több tudnivaló: Csá! Tiffany vagyok. De a tesóim TifIdegrontóFany-nak szoktak hívni. Ashi Fiffusnak a többiek meg Tiff-nek, Fany-nak meg Tiffany-nak. A bátyáim titkolnak a világ elől mert szerintük gáz vagyok. Most miért? Lehet, hogy sokat olvasok és kicsit ijesztően nézek ki, de haló! Ember vagyok én is! Vannak piercingjeim, zöld a hajam. Plussz Brandoka ikre vagyok.

Név: Branydon Ryan RowlandKor: 14Testvér: Hunter Rowland, Shton Rowland, Tiffany RowlandBarátok: Magcon, Johnny Orlando, Jacob SartoriusPasija/Csaja: ShenkhiHáziállat: igazából Chloè egy közös állat, de csak Tiff figyel rá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Név: Branydon Ryan Rowland
Kor: 14
Testvér: Hunter Rowland, Shton Rowland, Tiffany Rowland
Barátok: Magcon, Johnny Orlando, Jacob Sartorius
Pasija/Csaja: Shenkhi
Háziállat: igazából Chloè egy közös állat, de csak Tiff figyel rá.
Több tudnivaló: Helló. Brandon vagyok. Én igazából Huntah miatt tagadom az emberek előtt Tiff-et. Én nagyon is szeretem. Ikrek vagyunk, de ez nem látszik mert Fany telerakosgatta magát minden szarral. Az igazság, hogy nekem is lenne piercingem ha anya engedné és a médiának nem lenne beleszólása. De sajna ez van. Tiff telerakosgathatja magát mindennel én pedig nem. Na mindegy. Majd ha idősebb leszek.

😇Rowland Twins😉Read this story for FREE!